2777
2789
عنوان

رنگ موهام گند شد...

159 بازدید | 20 پست

دوستان

من موهام رو بالیاژ کردم رنگ دودی و نقره ای

اولین باری بود که رنگ میکردم و کلا اهل رنگ و آرایش و اینا نیستم

فوق العاده قشنگ شد اما اما اما

بعد از دو روز رفتم حموم. تمااااام رنگ های دودی رفت و الان شده نقره ای و دکلره 

حالم از کله م به هم میخوره و شدیدا ناراحتم انقدر که معده م داره از درد منفجر میشه

و بدتر از اون نمیدونم چیکار کنم 

چهار تومن پول بی زبون رو دادم تنها دو روز رنگ روی موهام بود 

به نظرتون باز برم همون رنگ رو شارژ کنم یا بیخیالش بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بزار

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

منم دوهفته پیش رفتم مش گزاشتم خیرسرم بعد س روز ک رفتم حمام رنگش کاااامل رفت الان موهام زرد زردن رفتم ارایشگر و شستم ایشالا خیر از اون پول نبینه

من ۵۰۰ دادم موهام کوتاس شما۴تومن دادی خیلیییی زوره برو بگو برات درستشون کنه

درست میکنه ینی؟  گفتم حالا برم میگه رفتی حموم تقصیر خودت بوده. من فقط موهامو با آب سرد شستم ز ...

اونروز یه خانمی پروتئین کرده بود اومده بود سالن بد شده بود خیلی بد موهاش برای درست کردن 

بار اولمه رنگ کردم نمیدونم چیکار نباید بکنم بعد رنگ، گوگل کردم نوشته بود بعد رنگ تا سه روز نباید برین حموم حالا نمیدونم چون رفتم حموم اینطوری شده یا کار آرایشگر خوب نبوده 

بار اولمه رنگ کردم نمیدونم چیکار نباید بکنم بعد رنگ، گوگل کردم نوشته بود بعد رنگ تا سه روز نباید بری ...

من یه روز بعدش شستم اینجور نشد.نه عزیزم به اینا ربط نداره.

برو بشور بزارش کنار.

در ضمن احتمالا از سامپو رنگ جای رنگ استفاده کرده که رنگا اینجور ریختن

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
منم دوهفته پیش رفتم مش گزاشتم خیرسرم بعد س روز ک رفتم حمام رنگش کاااامل رفت الان موهام زرد زردن رفتم ...

بخدا خیلی زور داره 

ی روز صبح تا شب وقت گذاشتم توو ارایشگاه که مثلا خانم عجله ای کار نکنه کارش خوب در بیاد، الانم اینطوری شد 

وای چقدر ناراحتم الان