2777
2789

سلام خانما میشه راهنماییم کنید چیکارکنم منو شوهرم ازاقوام نزدیک هستیم خیلی دوسش دارم یه ویژگیهای خوب وبدیم داره  کاریه وخسیس نیست اصلن، هرچیم بخام نه نمیگه ولی ویژگی بدش اینه امان از روزی که  دعوا میکنیم همش بلند دادمیزنه سروصدا میکنه همسایه هامون میشنون صداشو دیگه آبرومو برده خجالت میکشم ازشون بخدا ازدستش خسته شدم حالاهم باهم قهریم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین باهاش حرف بزن که وقتی تو عصبی میشی و داد میزنی من حس بد میگیرم لطفا داد نزن 🚶🏻‍♀️متاسفانه بعضی آقایون قلدر بودن رو تو کتک کاری و داد زدن معنی میکنن 😶

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
بشین باهاش حرف بزن که وقتی تو عصبی میشی و داد میزنی من حس بد میگیرم لطفا داد نزن 🚶🏻‍♀️متاسفانه بعض ...

کتک که نمیزنه اصلن ولی همین داد زدنش پدر منو درآورده

باید اخلاقش دستت بیاد و جوری مدیریت کنی کمتر بشه مثلا اگه با مهربونی و با آرامش حرف زدنی اروم میشه این کاررو بکن یا اگه چند دقیقه بعد اروم میشه تو اون لحظه هیچی نگو بذار اروم بشه بعد یا مثلا تو اتاق بود برو تو پذیرائی یا برعکس که جفتتون آروم بشید

بگو تاوقتی داد بزنی بهت گوش نمیکنم وحرفاتو نمیفهمم ،البته تا ی حدی مدارا کن ها،نذار اینو ب عنوان نقطه ضعفت درنظربگیره

دیگه بازبون خوش نشد ،داد زدتو بدتر داد بزن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
باید اخلاقش دستت بیاد و جوری مدیریت کنی کمتر بشه مثلا اگه با مهربونی و با آرامش حرف زدنی اروم میشه ا ...

باور میکنی فقط تو دعوا یه بار بهش میگم آروم تر زشته بعد که میبینم بی فایدس محل نمیدم بهش بدتر میکنه