2777
2789
وقتی شما کادوی روز مادر و پدر میدی اونا بهت کادوی روز دختر نمیدن؟ والا من که توقع دارم ناسلامتی پدر ...

مامانم برام خیلی وسیله میخره  بی مناسبت ظرف و ظروف لباس شال هرچی که خوشش بیاد می‌خره برای خودش بخره دلش نمیاد برای منم میخره حتما با اینکه همسرم وضع خوبی داره خداروشکر و من همیشه همه چی دارم اما بازم مامانم زیاد وسیله میگیره برام و من خیلی کمتر پیش اومده براشون چیزی بگیرم همون سالی یدونه دوتا کادو.کادوی تولد و عیدی برای خودم و همسرم هم میخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره که کادو میخوام

مثل دوست من، از چند وقت قبل اون کادویی که دلش میخواست رو به همه نشون میداد و خودشو مظلوم میکرد که چقدر دلم میخواد اینو داشته باشم ، کاش یکی اینو برام میخرید، بعد براش میخرن

مثل دوست من، از چند وقت قبل اون کادویی که دلش میخواست رو به همه نشون میداد و خودشو مظلوم میکرد که چق ...

طفلی 

ببین ماها که خیلی کادو دوست داریم کمبود محبت داریم میدونی دست خودمون نیست اگر سیراب بشیم از محبت خانواده اینطوری متوقع نمی‌شیم

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹

گفتم مامان کادو برام چی میخری گفت چی میخوام گفتم لوازم آرایش بعدش گفتم فردا بریم بازار بخریم گفت اگه مث امروز گرم باشه نمیرم منم گفتم فردا مدرسه ندارم بچه ها دو میبرن اردو من نمیدم هواشناسی رو نگاه کردم فردا هوا ابریه 🤑🤑🥳🥳🥳

یعنی کادو ندن هم مثل ما ناراحت نمیشی لبریز از کادویی خودت🥲🥲

آهان 😁آخه من فکر کردم شما میگیری کادو به من گفتی که توقع نداری برات بگیرن ولی کلا من دیگه متاهلم درستش اینه خیلی توقع نکنم ازشون مامانم مجرد بودم برام گل می‌گرفت پول می‌داد کیف پول روسری تیشرت اینجور چیزا می‌خرید برای روز دختر الان دیگه تبریک میگه ولی روز تولدمو کادو میگیره عیدی هم به منو همسرم هردو کادو میده سال اولی که ازدواج کردیم هم پول داد با داداشم رفتیم دوتایی کافه رزرو کردیم کیک خریدیم و کادو همسرمو سورپرایز کردیم 🤭🤭بابامم پول میده عید و تولد.شما متأهلی؟اگه آره که توقع نداشته باش کادوی دختر اگه مجردی هم واقعا خیلی جا نیفتاده تو فرهنگ ما دور و بر من که اصلا اهمیت نمیدن ندیدم تازه تولد هم بگیرن من فقط کیک می‌خریدم هر سال بقیه اصلا نمیخریدن