2777
2789

نه عزیزم من خودمم اینجوری بودم دیر هم حرف زدم ولی الان همه میگن ماشاللع زبونت الان تازه در اومده🤣

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ یعنی مشکلی نداره؟ 

نه بابا چه مشکلی.... مامان نازنین حتی دوقلوهای همسان هم توی روند رشدی دقیقا عملکردهای یکسان ندارن پس خودتو با دیر و زود شدن اذیت نکن..... 

پسر من با بچه ی یکی از دوستان دقیقا همسن بود، دختر ایشون توی 4 ماهگی دندون در آورد، پسر من 7 ماهگی.... دختر ایشون 7 ماهگی راه می رفت (چهار دست و پا نه واقعا با تکیه به وسایل راه می رفت) پسر من توی 13 ماهگی..... 

دنیای بچه‌ها با هم متفاوته.... اصلا خودتو اذیت نکن و از هر مرحله ای که هست فقط لذتشو ببر

نه بابا چه مشکلی.... مامان نازنین حتی دوقلوهای همسان هم توی روند رشدی دقیقا عملکردهای یکسان ندارن پس ...

مرسی عزیزم دلم آروم شد 

چند باری از دستم رو فرش افتاده با سر 

همش افکار منفی مثل خوره افتاده به جونم که حتما عقب مونده شده 

مرسی عزیزم دلم آروم شد  چند باری از دستم رو فرش افتاده با سر  همش افکار منفی مثل خوره اف ...

خواهر بزرگم پزشک هستن، ایشون میگن استخوان جمجمه توی نوزادی مثل چوب تَره یعنی با فشار و ضربه نمی شکنه و آسیب نمی بینه..... مگه اینکه خدای نکرده ضربه انقدر شدید باشه که بچه تا چند ساعت استفراغ داشته باشه و به طرز مشکوکی گیج و خواب آلود باشه یا چشم بچه دچار حالت های غیر عادی باشه در این شرایط حتماً باید سریع به پزشک مراجعه کرد..... 

نگران نباش و از این به بعد با احتیاط و دقت بیشتری از دختر خوشگلت مراقبت کن 😍