2777
2789

من چهارروز بینیمو عمل کردم  الان سوراخای بینیم تقارن ندارن قبل عمل تقارن داشتن به خاطر اینکه قبلا بینیم شکسته بود انحراف داشت عمل کردم

الان پرهای بینیم باهم فرق داره و اینکه یکی از سوراخای بینیم گرد ویکی دیگه ش کشیده س

به نظرتون به خاطر ورمه یانه دکتر گند زده توش

قبلام بینیم استخونی بود

اسم کاربریم امید هست ولی خانُمم 👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام عمل کنم بینیم از روبرو واقعا انگار عملی هست ولی از نیم رخ یه قوز خیلی کوچولو داره یکمم سرپایینه خواسته عکس میذارم با اجازه استارتر ولی

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
اگر ۴ روزه که ورمه   بعد از ۳  الی ۶ ماه  اگر متقارن نبود  مراجعه کنید

شما م عمل کردین الان خیلی ترسیدم واقعا اگه همبنجوری بمونه

منم میخوام عمل کنم بینیم از روبرو واقعا انگار عملی هست ولی از نیم رخ یه قوز خیلی کوچولو داره یکمم سر ...

فقط به خاطر یه قوز عمل نکن چون بعد از عمل هم خیلی بی عیب در نمیاد من بینیم خیلی مشکل دار بود عمل کردم الا پشیمونم به خدا

فقط به خاطر یه قوز عمل نکن چون بعد از عمل هم خیلی بی عیب در نمیاد من بینیم خیلی مشکل دار بود عمل کرد ...

اجازه هست عکس بذارم ببینید؟

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
ورمه منم همینجوری بود الان ۲۳روزه عمل کردم درست شد یهویی

شمام  سوراخا و پرهاش یکی نبود؟ 

منم هم پرهام فرق دارن هم سوراخای بینیم حس میکنم هنوزم انحراف داره. 

فقط به خاطر یه قوز عمل نکن چون بعد از عمل هم خیلی بی عیب در نمیاد من بینیم خیلی مشکل دار بود عمل کرد ...

چقد کم حوصله ای صبرکن درست میشه اگه نشدبعد پشیمون شووو...من وقتی دکتر گچ باز کرد خوب بود ۲روز بعد که چسبو خواستم عوض کنم دیدم وااای چه دماغم گونده شده اقد گرررریه کردم الانم ۲۳روز میگذره خیلی خوب شده ها وای هنوزم خیلی ورم داره فهمیدم بهتررررم میشه به مرور زمان