2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

167 بازدید | 12 پست

سلام من توی روستا زندگی میکنم البته امکانات خوب متهلم و توی یه حیاط با مادرشوهرم زندگی میکنیم

۱۷سالمه ولی اندازه40ساله ها عذاب کشیدم پدرشوهرم با برادرش ارتباطشون خیلی خوبه درحدی ک اونابیشترپسروعروسشونن تا مااینم بگم پسربزرگه زنعموی همسرم دوسال ازمن کوچیکتره این زنعموعه از اول تو زندگی ما خیلی دخالت کرده منم ازش خوشم نمیاد دراخرم خونمو جداکردم ن کاریم داشتن ن کاریشون داشتم خلاصه اونروز ک رفتیم کوه تو تایپیک قبلیم گفتم عروس عموی شوهرم ک باهم جوریم گفت ک این زنعموعه میگفته زندگیه اونارو یعنی ما من درست کردم من باعث شدم براشون خونه بسازن حموم بسازن دراسایش باشن کیه ک قدرمنو بدونه(پدرشوهرمن از لحاظ مالی خیلی به این عموعه کمک میکنه کلا باهمن حتی لباس عیدای بچهاشو این میخره درحالی ک ب ما میگ شما دونفرین چیکار خلاصه بنظرتون بهش جوابی بدم یانه؟؟ 

امیدوارم ک بتونم منظورمو رسونده باشم🌹

دهن به دهنشون نشی بهتره دو روز دیگه یه بحثی پیش بیاد همه کاسه و کوزه ها سر تو میشکونن

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نذار ، البته پر بیراهم نگفته عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد😀

خودتو مشغول زندگی خودت کن نذار کسی هم واست حرف بیاره که بهم بریزی،هرکسی چیزی گفت خودتو بی تفاوت بگیر بگو اهمیت نداره بذار بگه.تا دیگه کسی خبر نیاره ک حالت بد بشه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
سال اخر دیپلم

هیچی نگو اینجوری هم با عروسشون دعوا میگیرن هم با تو اخرشم ادم بده خودت میشی اصلا محلش نده و حرفاشو ب پشمت بگیر هرموقع هم تو جمع یا جایی دیدیش خیلی سرسنگین باش و اصلا باهاش حرف نزن تا ریده بشه بهش 

کدوم شهرین؟

همیشع همینجوریم باهاش اون بمن کار داره ن من به اون

عزیزم کلا سعی کن حرف این آدما زیاد برات مهم نباشه ینی اصلا برات مهم نباشه من خودم حرف هیییییییچ کس برام مهم نیست اگه کسی بیاد بهم بگه فلانی درباره تو اینجوری میگه من اصلا برام مهم نیست میگم خب بگه مهم اینکه من اینجوری نیستم یا دیگه تهش اگه ببینم خیلی چرت و پرت میگه و کاری که یکی دیگه برام کرده رو به اسم خودش میزنه من فقط حقیقت و میگم 

میگم ولی نظر من با شما فرق میکنه من فک میکنم این کارو کس دیگه ایی کرده در همین حد بعدش هرچی هم بگه یا هرچقدر اصرار کنه دیگه حرف نمیزنم چون برام مهم نیست کسی که بخواد بفهمه میفهمه نیازی به جواب دادن من نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ن خواهش میکنم 

سلام عزیزم 

خوبی 

میخوام بهت یه چیزی بگم گلم 

لطفا درخواست دوستی مو قبول کن ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕