2777
2789
عنوان

خانومای گلی که فردا امتحان نهایی دارن کارت ورودشون گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره نیم ساعت قبلش باید تو اون حوزه حاضر باشی ینی درست راس ساعت 7 حضور غیاب به صورت الکترونیکیه بعد ...

خوشگلا .. یه سوال داشتم . امروز یه مشکلی پیش اومد برام نتونستم برم از مدرسه کارتمو بگیرم . میتونم برم کافی نت بگیرم؟؟؟؟

خیلی استرس دارم .. لطفاً بهم بگین

خوشگلا .. یه سوال داشتم . امروز یه مشکلی پیش اومد برام نتونستم برم از مدرسه کارتمو بگیرم . میتونم بر ...

آره گلم منم کافی نت گرفتم مدرسه نرفتم 

به چوخ رفتم از لحاظ روحی جسمی مالی درسی و روابط اجتماعی 💔💔
چقدر منی😐💔 درس هفت و هشت و نه و ده و خوندم نمونه سوالای نهایی رو حل میکنم هیچی یادم نیست نجربی؟

دقیقا منم همینارو خوندم 💔🤣 آره 

آره گلم منم کافی نت گرفتم مدرسه نرفتم 

عزیزم یعنی باید سایز آچار چاپ کنه ؟ مشکلی نداره ؟ آخه یکی گفت باید مهر مدرسه داشته باشه ... یهو استر س گرفتم  .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدرسه بزرگسالان برا ما اون سر شهره ... 

عزیزم یعنی باید سایز آچار چاپ کنه ؟ مشکلی نداره ؟ آخه یکی گفت باید مهر مدرسه داشته باشه ... یه ...

من دوازدهمم سایز a4 چاپ کردم از معاونم پرسیدم گفت اگه مشکلی تو تاریخ و امتحانات نیست اوکیه نمی‌دونم والا 

یکم استراحت کنم ۱۳دوره نمونه سوال نهایی رو گرفتم گفتم اونارو بخونم دیگ  اکثر دبیرامون میگفتن ...

نه دبیرا ما میگن امسال مفهومیه 😭😥

خوشگلا .. یه سوال داشتم . امروز یه مشکلی پیش اومد برام نتونستم برم از مدرسه کارتمو بگیرم . میتونم بر ...

آره زودتر برو 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
مفهومی باشه دینیه دیگ میخوان چیکارش کننن اقا نگو اینطوری من خسته شدم دیگ مخم نمیکشه

والا منم دارم گریه میکنم امشبم نباید بخوابم بعدشم فیزیک هیچی بلد نیستم تا ۲۶ سالم بمونم هنر کردم