خانم_لی_لی مدیر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 عنوان بهترین فیلم یا سریالی که دیدید چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 90 پست بچه ها اسم بهترین و قشنگترین فیلم یا سریالی که دیدید رو برام بنویسید.چی ازش یاد گرفتید؟ 1402/02/30 | 15:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5604 فیلم بازی؟ آخرینش کدومه ؟ اونی ک اگه چند بار ببینی خسته نمیشی و باز میبینیش شوالیه تاریکی ،اینکه اتفاقای بد روی بهترین آدما هم چقدر تاثیر میزاره وجنون مثل جاذبه است فقط یه هول کوچیک نیاز داره میان ستاره ای و ارتباطش با مفهوم زمان و فضا خیلی جذاب بود برام رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9868 من وقتی فیلم میبینم بعدش حتما باید برم نقد فیلم رو بخونم. در مورد کتابم همینه مثلا فیلم پیان ... آره نقد بعضیاشو میخونم که معما ها و گره های داستان حل بشه. ولی ربطی به نکته آموزشی نداره که مثلا به درد زندگیم بخوره بتونم ازش استفاده کنم نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 موضوع کلی *رهایم کن * چیه؟ داستانش؟ داستان از این قراره که دو تا برادر (هاتف) و(حاتم) عاشق یک دختر (مارال) میشن، مارال پرستار بچه ی(راما) حاتم هستش. سریالش خیلی جالبه خودتون ببینی بهتره🙃🧡 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 شوالیه تاریکی ،اینکه اتفاقای بد روی بهترین آدما هم چقدر تاثیر میزاره وجنون مثل جاذبه است فقط یه هول ... حتما میبینم مرسی کروئلا رو دیدی؟
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 داستانش؟ داستان از این قراره که دو تا برادر (هاتف) و(حاتم) عاشق یک دختر (مارال) میشن، مارال پ ... مرسی عزیزممیبینم حتما
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5604 حتما میبینم مرسی کروئلا رو دیدی؟ آره دیدم ،بد نبود بیشتر به مد و لباس پرداخته بود رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 مرسی عزیزم میبینم حتما خاهش میکنم 🧡🙃 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 آره دیدم ،بد نبود بیشتر به مد و لباس پرداخته بود من چون خیاطی میکنم برام جذاب بود
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 هر وقت این پست رو دیدید بیاد فیلم معرفی کنید تا منم برم ببینمشونممنونم
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35363 من بیشتر سریال های طنز یا خانوادگی میبینم مثل: پوست شیر، نیسان آبی،رهایم کن، دیو و ماه پیشونی، سیاه ... ونیوکمپعالیه🤣 وخدایی که بشددددت کافیست❣
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35363 هر وقت این پست رو دیدید بیاد فیلم معرفی کنید تا منم برم ببینمشون ممنونم سریال ایرانی نیوکمپطنزه وخدایی که بشددددت کافیست❣
فیروزه۲ عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 5046 فسیل خیلی فیلمنامه ودیالوگها قوی بودن وبازی خوب بهرام افشاری خدایا شکرت
zxcجحخچ عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4565 قورباغه و پارک ژوراسیک (اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35363 فیلم لئون حرفه (خارجی) فیلم اینجا بدون من (ایرانی) سریال شهرزاد و رهایم کن (ایرانی) اینجابدون من سینمایی یاسریال؟؟ژانرفیلم چیه؟ وخدایی که بشددددت کافیست❣