2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس

1832 بازدید | 22 پست

سلام خانما کسی از قطره ویتاگنوس نتیجه گرفته برای باردارشدن؟؟من این ماه خوردم الان دوسال زیر نظر دکترم ک نتیجه نگرفتم هردکتریم میرم میگن ن تو مشکل داری ن اقاات البته یبارزایمان کردم ولی عمر بچم ب دنیا نبوددوسال پیش بچمو س ماه ک داشت از دستش دادم😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-دعاتون-میکنم-گیر-کردم-شاید-حالیم?postId=291695237

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-د ...

بابا ولش کن بندازش سطل آشغال بره دیگه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

من دو ماه خوردم

ماه اول قرصش و ماه دوم قطره و بعدشم لتروزول خوردم دو تا فولی داشتم البته ورزش مداوم هم خیلی مهمه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

هنوز مشخص نیست تا آخر هفته البته من iui کردم به خواست خودم 

اما ویتاگنوس برای رشد فولیکول عالیه ولی ورزش و ماساژ رحم رو حتماااااااا داشته باش مطمئن باش فولی بالغ داری انشالله

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
هنوز مشخص نیست تا آخر هفته البته من iui کردم به خواست خودم  اما ویتاگنوس برای رشد فولیکول عالی ...

انشالله ک بارداری عزیزم منم دعا کن خیلی به بچه احتیاج دارم واقعا خیلی تنهام

هزینه iui چقده

من مطب دکتر انجام دادم یک ملیون

با ازمایش تعیین جنسیت دو میلیون

آمپول 700

سونو 250

دولتی اگر انجام بدی زیر دو تومن میشه

من دولتی تشکیل پرونده دادم گفت پریود بعدیت بیا که من صبر نداشتم رفتم مطب دکتر خودم

انشالله توام برسی به مراد دلت اون پیچ که بالاتر گفتن رو حتماااااااا برو و نکاتش رو مو به مو انجام بده توی هایلایت رایگان گفته 

من دو ماه خوردم ماه اول قرصش و ماه دوم قطره و بعدشم لتروزول خوردم دو تا فولی داشتم البته ورزش مداوم ...

سلام یعنی نمیشه قطره رو با قرص لتروزول باهم استفاده کرد؟؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم