2777
2789
عنوان

قلب جنین تو هفته چندم تشکیل میشه ؟

5770 بازدید | 27 پست

سلام من ۶ هفته و ۶ روزمه سنوگرافی رفتم ساک حاملگی و همه چی خوب بود فقط قلب بچه هنوز تشکیل نشده دکتر گفت تو هفته ۷ احتمالا تشکیل میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟خیلی استرس دارم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من ۶هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بودم هفته ۷ حتما تشکیل شده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بودم هفته ۷ حتما تشکیل شده

آره دکتر میگفت بعضیا تو هفته ۶ تشکیل میشه 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
اره هفته ۷ تا ۸ باید بری من. ۷ هفته و دوروزمه فردا میرم سونو واسه ضربان قلبش😍😍😍

انشالا سالم و سلامت دنیا بیاد نی نیت عزیزم 😍

معمولا 8 هفتگی تشکیل میشه دخترم 8 هفتگی تشکیل شد 

جدی ینی امیدوار باشم منم 

جدی ینی امیدوار باشم منم 

آره بابا من دیدم  9 هفتگی قلب تشکیل شده منم 5 هفته بود یا 6 هفته بود رفتم سونو گفت جنین تشکیل نشده فقط ساک و کیسه زرد تشکیل شده صبر کن 2 هفته بعد رفتم جنین تشکیل شده بود 

آره بابا من دیدم  9 هفتگی قلب تشکیل شده منم 5 هفته بود یا 6 هفته بود رفتم سونو گفت جنین تشکیل ن ...

آها خداروشکر واسه منم دعا کن عزیزم قلبش تشکیل بشه