2777
2789

منو همسرم ازدواج دوممون هست اون یه بچه داره که خارج کشور پیش مادرشه 

دوساله ازدواج کردیم طبقه بالایی خونه مامانم توی خونه ویلایی هستیم 

اول بگم که همسرم به شدت آدم خوش اخلاق و مهربون و با محبت و دست و دلباز و خلاصه هر آنچه که یک زن آرزوشو داره هست 

اما در عین حال دروغگو و پنهان کار و بیکار و اعتیاد به قرص داره .و حدود یک ماهه چند نفر میان دم در که از پول گرفته مدارک گرفته فرار کرده

الان ۶ روزه بی خبر از همه رفته پادگان آموزشی داوطلبانه بره سوریه از اونجان نمیدونم روسیه میبرن فکر کنم 

الان بعد چند روز زنگ زده که میخوام خونه جدا بگیرم بعدش قسم میخورم خودمو درست کنم دیگه کاری نکنم که زندگیم خراب بشه 

اونایی هم که میان دم در دروغ میگن و من ثابت میکنم بهت 

گفت فقط تو پشتم باش 

من بهت ضمانت میدم که اگه درست نشدم هرکار دلت خواست بکن

کارت حقوق بنیاد شهیدم رو به نام تو میزنم و از این حرفا 

منم با وجود اینکه خانوادم به شدت مخالف هستن گفتم یه فرصت بدم اگه با خونه جدا درست شد که چه بهتر اگرم نه من چیزی از دست ندادم حداقل وجدانم راحته که برای زندگیم تلاش کردم 

الان بازم دو دل شدم که آیا درست میشه یا نه 

خیلی در عذابم 

خواهرانه راهنماییم کنید 

به نظر قابل اعتماد نیست اما با توجه به اینکه میگی چیزی از دست نمیدی یه مدت کوتاه بهش فرصت بده.. ایراد زیاد داره نباید زیاد خام حرفاش بشی.... اما بهرصورت تلاشت رو بکن که بعدا خودتو سرزنش نکنی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بازم دروغ میگه مگه الکیه هرکسی سر راه برسه بفرستم سوریه؟؟؟

میدونی از خود بچه های سپاه و بسیج چند نفر داوطلبان و بااینکه شرایط دارن بازم نمیفرستن؟

شرایطش خیلی سخته

این یه موردو هست میکنم دروغ میگه مگه اینکه خودش نظامی باشع

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

سلام عزیزم انشالا ک مشکلتون ب زودی حل بشه بنظر من اگه خونوادت پشتتن برا زندگیت بجنگ اگه از تح دل دوسش داری پشتشو حالی نکن و بهش بگو اگه دوسم داری این دروغگو وکارای دیگتو درست کن وگرنه اخرین فرصته

مواظب باش پولی طلایی چیزی نداشته باشی ازت بگیره سوریه هم بره میخواهد از اون طرف بره ترکیه در بره

فکر نکنم الان بفرستند سوریه تازه اینها نمیان یه ادم معتاد به قرص را بفرستند که مواد بهش نرسه اسلحه دستش باشه و همه را بگیره به رگبار

عزیزم بازم دروغ میگه مگه الکیه هرکسی سر راه برسه بفرستم سوریه؟؟؟ میدونی از خود بچه های سپاه و بسیج ...

خودش مدافع حرم بود چند سال پرونده داره 

خود دولت پیام فرستاده برای جذب نیرو