الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هاله انداخته ممكنه چند روز ديگه استفاده كنيد مثبت بشه
میترسم کاذب باشه .چون دیروز دوتا بی بیچک مدیکورم هاله شد دوتا روژان منفی.امروز با اولین ادرارم روژان بعد چند دقیقه دیدم هاله شده .دقیق نمیدونم چند دقیقه بعدش بود
هرچند نمیبینم ولی انشاله ک مثبته عزیزم منم امروز موعد عادتمه هنوز خدااااروشکر نشدم نزدیک 4 سال اقدام ...
من یه هفته به موعدم مونده خیلی زود زدم.تا به الان سه تا بی بی چکم هاله انداخته دوتا مدیکور یکی روژان سه تا بی بی چکم منفی شده دوتا روژان یه مدیکور. اینی کع عکسشو گذاشتم با اولین ادرارم بود حس کردم یه هاله انداخت فک کردم توهم زدم بعد چند قیقه ولش کردم رفتم اومدم دیدم هاله شده .اما بعدش یکی دیگه زدم منفی شد .من تا به حال هیچ بیبی چکیم هاله نداشته .اولین دفعه ای هست که باهاش مواجه شدم
من یه هفته به موعدم مونده خیلی زود زدم.تا به الان سه تا بی بی چکم هاله انداخته دوتا مدیکور یکی روژان ...
زیاد توجه نکن بزار موعدت بگذره واسه منم پارسال دو سه روز مونده بود ب موعدم مثبت شد هاله انداخت ازمایش دادم منفی شد دو روز بعدشم پریود شدم الهی ک ب حق خدا دامن همه کسایی ک در انتظار بچه هستن سبز بشه ک جز خدا کسی یاری دهنده نیست