2777
2789
عنوان

باز هم اشتباه من با مشتری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیدونم چرا نمیتونم نه بگم

دیگه از این به بعد سعی کن نه بگی بعدها برات عادی میشه

الانم تماس بگیر 

واقعا کسی که میره خرید نمیدونه چقدر موجودی داره !

بهتر بود بسته رو نگه میداشتی با لبخند میگفتی هر وقت خواستین بیاین ببرید 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
سودتون چطوره؟ چقدر در میارید در ماه؟

بستگی داره

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

به مشتری دائمی ات باید اعتماد کنی نه همه عزیزم 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

ما مغازه داشتیم مادر دختر اومدن دزدی کردن رفتن تو خیابون ازشون گرفتیم هنوز رخت آویز لباس روش بود🤐🫤🫤

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چرا اصلا اومد در خونه 

میگفتی با پیک میفرستم نمیشه که آدرستو به مشتریا بدی وقت و بی وقت بیان در خونت 

دیگه اینکارو نکن عزیزم

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹