من خودم طبیعی رو تجربه کردم خیلی وحشتناکه الان باردارم دیگه نمیتونم به طبیعی فک کنم 😣 میخوام سزارین اختیاری بشم بنظرتون خوبه تورو خدا کمکم کنین یه تصمیم درست بگیرم
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوتا طبیعی زایمان کردم دومی از اولی وحشتناااااکتر بود بخدا .
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
تجربه طبیعی ندارم سزارین بودم درد شدیدی کشیدم بعد عمل صدبارم برگردم عقب باز سزارین میرم چون تصور ...
دچار کمر دردی چیزی نشدین بعد عمل ؟ و اینکه سوند درد داره ؟😢
من دیکه قطعی میگفتم دومی رو سزارین میارم اما تو این دو سه ماه چندنفری رو دیدم ک بعد چندسال هنوز عذاب ...
طبیعی هم وحشتناکه من که دیگه نمیتونم
سزارین بودم راضیم ولی همچین راحتم نبود ... از طبیعی بهتره
سوند درد داره ؟
دچار کمر دردی چیزی نشدین بعد عمل ؟ و اینکه سوند درد داره ؟😢
سوند خیلی وحشتناکه. من دو بار سزارین کردم. دفعه اول تجربه نداشتم و نمیدونستم چیه اما بار دوم، شب قبل از عمل تا صبح گریه می کردم به خاطر اینکه میدونستم چی در انتظارمه.الان باردارم و عزای زایمان رو گرفتم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من دیکه قطعی میگفتم دومی رو سزارین میارم اما تو این دو سه ماه چندنفری رو دیدم ک بعد چندسال هنوز عذاب ...
اولین زایمانتون چندسالگی بود؟دوس داشتی جواب بده گلم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)