2777
2789

دارم میمیرم از این غم، دنیا اندازه قوطی کبریت شده برام

متاسفانه وقتی حالم بده بچم رو دوست ندارم

همش غصه میخورم که کجا اشتباه کردم که ناخواسته باردار شدم

دیگه شاد نیستم خوشحال نیستم ذوق زندگی ندارم

همش حسرت حسرت حسرت

دلم تنگه برای زندگی قبل زایمانم

خداا این حقم نبود

یکسالع دارم زجر میکشم

باورم نمیشه این روزگارمه

هروز دلتنگی گریه غصه 

حس پیری میکنم زیاد به مرگ فکر میکنم آینده برام وحشتناکه از این پیر بشم و دیگه جوون نیستم

چرا باید افسردگی بگیرم من که حتی یکبارم توی بارداریم ناراحت نشدم غصه نخوردم همش توی تفریح و مسافرت بودم

چرا باید با فردای زایمانم علائم افسردگی بیاد سراغم

توروخداا اگه کسی این تجربه رو داشته بیاد کمکم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شاغلی برو سریع کار

و برای چند ساعت هم شده از بچه دور باش

حتما باشگاه برو و یه کم پیاده روی کن

بهم ریختگی هورمون ها بعد زایمان باعث افسردگی میشه و اگر بهش توجه نکنی این افسردگی طولانی میشه. 

کسی هست از بچه ات مراقبت کنه؟ 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خب عزیزم همین جوری از هوا ک خوب نمیشی باید بری دکتر روانشناس بهت دارو بده

داروییی که روانپزشک میده واسع زن شیر ده اصلا مناسب نیست ،روانشناس های الان چندان به درد بخور نیستن

عزیزم دارومصرف میکنی؟حتمااااابروروانپزشک خودت سعی کن به خودت کمک کنی ازبقیه بخواه پیش بچه بمونن بتونی بری باشگاه پیاده روی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

۲۰ روز بعد از زایمانم رفت دکتر بهم دارو داد استفاده کردم تا اول اسفند درست بود دیگه اون حالت هارو نداشتم ولی دل خوش نبودم به زندگی 

بشدت روی میل جنسیم تاثیر گذاشته بود ماه به ماه دست به همسرن نمیذاشتم و به مشکل خورده بودیم قطع کردم داروهام رو مشکلی برام پیش نیومد حالم خوب بود تا دوباره از ۱۰ اردبیهشت به بعد یه زخم کهنه ایی سرباز کرد و ناخودآگاه روم تاثیر گذاشت و افسردگیم برگشت

یعنی من دیگه نباید توی زندگیم کوچکترین ناراحتی داشته باشم باید دوباره افسردگیم برگرده

داروییی که روانپزشک میده واسع زن شیر ده اصلا مناسب نیست ،روانشناس های الان چندان به درد بخور نیستن

سلامتی خودش مهمه  یا شیرخشکی شدن بچه 

اصلا درکی از افسردگی زایمان دارین یا ن 

بخاطر همون خوش گذرونی های زیاد چون حالا نمی تونی بری تفریح ناراحتی ... یکم بشین تو خونه

همه نمی تونن خونه بشینن یکیش خود من

یه هفته بعد سزارین ماشین برداشتم رفتم بیرون

باید مادری خواهری یا کسی کمکش کنه برای چند ساعت تو روز بچه رو نگه داره او هم بتونه بره بیرون

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

نه عزیزم لطفا اینجورنگین من دوتاخواهرم این دوره روگذروندن وباگذشت چندساااال هنوزدارن دارومصرف میکنن دخترهمسایه دارونخوردچندبارتازه میخاسته به بچه آسیب بزنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍