سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 عنوان لکه قدیمی روی ام دی اف خواهشا هر کی میدونه بیاد 57 بازدید | 8 پست لکه قدیمی دارم رو میز آرایشم سفیده هر چی میزنم پاک نمیشهاستون و . .. امتحان کردم چی بزنم؟؟ عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم 1402/02/30 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزغریب عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5050 یه چندقطره وایتکس بریز خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 یه چندقطره وایتکس بریز میزم خراب نمیشه که؟ راستی ممنون جواب دادین عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
پاییزغریب عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5050 میزم خراب نمیشه که؟ راستی ممنون جواب دادین درحدیه قطره کوچک بریزببین جواب میده آخه دخترم رودرکابینت سفیدآشپزخونمون چایی ریخته بودخیلی لک بدی بودولی باوایتکس یخورده پاک شدولی ردش بازهست خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 درحدیه قطره کوچک بریزببین جواب میده آخه دخترم رودرکابینت سفیدآشپزخونمون چایی ریخته بودخیلی لک بدی بو ... خیلی ممنونم لطف کردین🌹🌹🌹 عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
fenjkslb عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1124 عزیزم ت تاپیک خودم نذاشتم اینجا میذارم ببین پیجمو اینجا نظرت رو راجب بهش بگو🥴😍دوست دارم بدونم از دور چطور ب نطر میاد@saren._shopp
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 عزیزم ت تاپیک خودم نذاشتم اینجا میذارم ببین پیجمو اینجا نظرت رو راجب بهش بگو🥴😍 دوست دار ... باشه گلم حتما😍😍 مرسی🌹🌹 عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم