اب کرفس بگیر بخور(اب هویج هم ترکیب کن ک بتونی بخوری
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رژیمتو باید نگه داری رها کردنش دوباره چاقت میکنه سعی کن دفعخ بعدی ک خودتو لاغر کردی رژیم تثبیت وزن بگیری و در کنارش ی ورزشو انتخاب کن ک علاقه ب ادامه دادنش داشته باشی هربار کالری بیشتر از حد روزانت دریافت کردی سعی کن همون موقع با فعالیت خنثی کنی😊😊
درمورد رژیم کربوهیدرات و چربی دریافتی روزانتو ب حداقل برسون برنجتو کمتر کن و مصرف نونتو ن جوری ک اسیب ببینی هردفعه دو قاشق کمتر بخور ریزه خواری نکن اگ وعده غذاییت میزانش کمتره پس تو طول روز زیاد میری سر یخچال هردفعه رفتی سر یخچال چیزی بخوری اب بخور
ی چیز دیگ ک من خودم رعایت نمیکنم روزانه خودتو وزن نگیر ی روز معین و ی ساعت معین وزن و سایز بگیر و حداقل دو هفته بعد رژیمت چک کن اینطوری انگیزه بیشتری پیدا میکنی