2777
2789

سلام 

عزیزان پسرم ۱۲ سالشه و تابستون قراره بذارم کلاس زبان و یه کلاس ورزشی.ولی با ابن حال خیلی وقت خالی داره و میره کوچه ،چجوری پسرمو سرگرم کنم که زیاد نره کوچه

💕

بزار برای خودش خوش باشه یکم الان سنیه ک باید بازی کنه چند سال دیگه ک بزرگتر شد بفرستش کلاس و اینا

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره بچه ۱۲ ساله س وقراره توی اجتماع باشه، اجتماع فقط باشگاه و‌کلاس نیست. باید بتونه با آدما ارتباط برقرار کنه و همه جور آدمی ببینه ، همه نکات رو بهش بگید و اجازه بدید یه تایمی هم توی کوچه باشه. بازی هم جزیی از برنامه بچگیه. فقط یاد گرفتن فن و درس نیست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

همین دوتا کافیه 

از اول نباید میزاشتی کوچه بره 

من بچه هام حتا توحیاط م نمیرن چون از اول نرفتن 

ولی کلاس میرن بقیه روز خونه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بلاخره بچه ۱۲ ساله س وقراره توی اجتماع باشه، اجتماع فقط باشگاه و‌کلاس نیست. باید بتونه با آدما ارتبا ...

ولی اشتباهه من خیلی دیدم بچه از اول تو کوچه بود با رفیقا ناجور چه بلاهایی سرش اومد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم