2777
2789

سلام خانمها میشه بگید شما بچه هاتون در روز چند وعده غذا میخورن و هر وعده چقدر میخورن؟

چند کیلو هستن؟

پسر من دو ماه دیگه ۴ سالش تمام میشه هر وعده با قاشقهای خودمون ۱۰ تا ۱۲ تا قاشق میخوره دفعه آخر ۱۶ و نیم کیلو بود ولی حس میکنم کم میخوره.  ۵ وعده هم در روز بهش میدم یه میان وعده که میوه هستش یه میان وعده چندتا دونه مغزیجات ۳ وعده اصلی که غذا سفره میشه

یدونه همسر و مامان عاشق

پسر ۵ ساله ی من در حدی میخوره که ضعف نکنه متاسفانه خیلی خیلی کم غذا شده میوه هم اگر دوسش داشته باشه وگرنه لب به سیب و خیار نمیزنه فقط هندوانه هلو زردالو و گیلاس 

مغزیجاتم اصلا دوست نداره منم دیگه حوصلم نمیکشه باهاش دعوا کنم که بخوره و ولش کردم 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من ۳ سال و نیمه است 

سه بار پشت هم مریص شد کم کرد الان ۱۵ کیلو شده 

لاغر

۳ وعده رو میخوره صبحانه و شام کمتر 

ولی ناهار اونم اگه باب میلش باشه و برنج باشه بهتر میخوره 

میان وعده یه بار میوه ۳ واحد میدم 

یه بار شیر و کیک 

بستگی داره بعضی شبا اجیل بیارم مغزیجاتشو میخوره 

عزیزم پسرمن درطول روز شاید 6یا هفت بار غذامیخوره .من نگرانشم چون اضافه وزن داره .الان 5سال و دوماهشه 28کیلو هستش.نگران کم بودن خوراکش نباش.بخدا چاق باشه هزار جور دردسر.باهمون میان وعده ها داری ویتامین هاش وجبران میکنی.پسرمن به میوه لب نمی زنه فقط غذا

دکترپسرم گفت حداقل ۴پنج وعده بخوره به غیرازمیوه و تنقلات یعنی ۵تاوعده که غذامحسوب بشه مثلایک کیلوبستنیم غذانیست و قاشقای برنجش حداقل به اندازه ی سال ستش باشه مثلاپسرمن ۳سالو نیمه باشه ۳و نیم قاشق ۵ساله پنج قاشق و اگه بیشترخوردچه بهتر

من دخترم ۵/۵ سال هست روزی دو وعده غذای اصلی میخوره در حد پنج قاشق غذا خوری ، صبحونه هم اگر بیدار باشه صبحا میخوره در حد چند لقمه کوچیک .

ولی میوه و میان وعده کیک  و کلوچه و  آب میوه و بستنی هم در روز به ترتیب میخوره .

بهداشت هم که سر زدم گفت همه چیش اوکیه قد وزن 

خواهرم ۴ سالشه شکموئه مدام در حال خوردن هست همه جور میوه ای دوست داره و اکثر غذا ها رو می خوره ۲۳ کیلو هم هست بردیمش اتاق بهداشت گفت خیلی وزنش بالاست متوجه شدیم یه مقدار پر خوری عصبی داره مقدار وعده هاش رو دقیق نمی دونم چقدر هست 

عزیزم پسرمن درطول روز شاید 6یا هفت بار غذامیخوره .من نگرانشم چون اضافه وزن داره .الان 5سال و دوماهشه ...

من به هر دری میزنم پسرم تپل بشه اما خیلی بازیگوشه 

یدونه همسر و مامان عاشق
مبترسم اهنش کم باشه

چرا ازمایش نمیدی .

من دخترم از زمان تولدش زیر نظر یک  متخصصه اطفال هست .هر چند وقت یک بار هم براش چکاب می‌نویسه .هر بارم لازم باشه بهش ویتامین یا آهن میده و شکر خدا رفع شده و موردی نداره الان  

چرا ازمایش نمیدی . من دخترم از زمان تولدش زیر نظر یک  متخصصه اطفال هست .هر چند وقت یک بار هم ب ...

به باباش میگم میگه علائم نداره حساسیت نشون نده خودت و بچه هم عذاب نده دوز پیشگیری آهن و ویتامین دی بهش میدم 

یدونه همسر و مامان عاشق