من یه جاری دارم ازم خیلی بزرگتره همیشه هم احترامش رو نگه داشتم اونم همین طور، مادرشوهر مهربونی هم دارم کاری به کار ما هم نداره ولی این جاریم یکم احساس بزرگی میکنه مثلا فکر میکنه چون بزرگتره میتونه جای مادرشوهرو بگیره گاهی دوس داره ریاست کنه و هرچی میگه من بگم چشم به نظرتون چه رفتاری باهاش بکنم که هم احترامش حفظ بشه هم حد خودشو بدونه؟؟؟؟
وقتی یه چیزی بهت گفت بهش لبخند بزن بعد کارخودتو بکن😂
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوف مثله جاری من واقعا از من بزرگتره ومادر دوتا بچه ولی تحصیلات نداره اصلا دنیا دیده نیست بهر حال بچه روستابوده ..میرم مسافرت باهم رفته بودیم بیرون ...من داشتم دنبال قبر اقوامم میگشتم داد میزنه زیاد دور نرو اونجا مرد واستا ده ...زیاد نخندین ...میخاستم سکته کنم برو دیوث هشت سال مطلقه بودم امثال مرد رو میبردم دم چشمه وتشنه بر میگردونم باز تو اومدی واسه من بزرگی میکنی...باز تو چرا بارداری با هواپیما رفتی خونه مادرت زیاد نموندی باز برگشتی نمیگی واست خطرناکه ...گفتم دام برای شوهرم تنگ شده بود بعد میافتم چهل دقیقست خودم حال خودمو بهتر میدونم
اوف مثله جاری من واقعا از من بزرگتره ومادر دوتا بچه ولی تحصیلات نداره اصلا دنیا دیده نیست بهر حال بچ ...
اگ اون ب هر حال روستایه شماهم ب هر حال خیلی بی سوادو بی ادب هستین اولا ک همه شماها ک خودتونو بچه شهر میدونید دوتا پشتتون روستا زندگی میکردن و هیچ فرقی بین شما و بقیه نیس پس خودتونو بالاتر از روستایی ندونین ک این نشونه بیشعوری ی انسانه دومم بچه شهر یکم سواد یاد بگیر دوتا جمله رو درست بنویسی