2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقدر عوضی شدن واقعا 😑

506 بازدید | 27 پست

یکی از دوستانم نزدیک خونمون شاغله مکان اداری.. چندروز کار داشتم رفتم ندیدمش زنگ زدم گفت حال روحیم خوب نیست نرفتم سرکار.رفتم پیشش حالش بپرسم تعریف کرد گفت مدتی بود همسایه شون که مستاجر شون میشه و هرروز همو میدیدن و سلام علیک داشتن و دو ساله اینجاست یک ماه پیش تو همین سلام علیک های روزانه شماره ش گرفته بعد این دوستم متاهل. شوهرش شاغل بیمارستان و شبا شیفت گاهی این مستاجرشون هم می‌دونه اینم بگم دوستم آدم خیلی درستیه اهل نماز و روزه ... میگفت یک ماه پیش شماره مو گرفت منم ازخدا بی‌خبر دادم بهش لوله کشی خونه مشکل داشت این آقا به شوهرش گفته بود من خودم درستش میکنم حالا این آقا مجرده. بعد هيچی خلاصه میگفت ازهمون شب پیام داد سلام و احوالپرسی کم کم هرروز پیام میداد تا اینکه گفته بود مدتهاست میخواستم شمارت بگیرم عاشقت شدم میخوامت.. اینم گفته بود خجالت بکش و کلی بحث بلاکش کرده بود از همه جا میگفت باز پیام میداد هروقت شوهرش نبود خب میدید کی نیست و همش هم پیام عاشقانه اینم جواب نداده بود میگفت به شوهرمم نمیتونستم بگم چون اینقدر پیاماش راحت و عاشقانه بود هرکی ندونه انگار من چی بهش گفتم که این اینجوری باهام حرف میزنه حالا چندروز پیش دوستم میاد بره داخل خونه این آقا هم میرسه همین موقع میگفت اومدم برم تو سلام کرد ج ندادم اومدم برم تو در هل داد اومد داخل میگفت خودش چس بوند بهم و عذر میخوام م ا ل... بود اینم میگفت از ترس در و همسایه  و آبرو نتونستم جیغ و داد کنم فقط زدمش هلش دادم بیرون از خونه😑 حالا الان اینقدر حالش بده خیلی از نظر روحی داغون ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مستاجرشونه به شوهرش بگه اینارو بلند کن از نگاههای مرد بدم میاد 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

حق دارید.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

از همون اول به شوهره میگفت!اونا خودشون زبون همو بهتر میفهمن😑

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سلام چرا شما که میگی این خانم اهل نماز و روزه هسن و همینطور متاهل به پسر مجرد شماره تماس میده؟؟؟؟؟؟؟ ...

بخاطر کارای خونه شمارش گرفته بود چون شوهرش نبود اکثر کارای بیرون و داخل خونه با دوستمه اینم قرار بود هماهنگ کنه باهاش برا لوله های خونه اصلا میگفت فکرش نمیکردم به قیافه ش نمی‌خورد اینقدر عوضی باشه بارها میگفت با منو شوهرم چندین دقیقه وایمیستاد سلام علیک احوالپرسی شوخی خنده فکر نمی‌کرد همچین آدمی باشه 

سلام خوبید ،وقتتون بخیر

این خانم اشتباهش این بوده که محکم حرف نزده،یا باید به شوهرش میگفته ،همین هیچی نگفتنا ،باعث شده این مرد با ذهن مریضش فکر کنه میتونه کاری کنه و این زن بدش نمیاد،

اصلا بگید خودشو ناراحت نکنه  به شوهرش بگه،و به نظر من به پلیس بگه تا بیوفته به .......خوردن

در ضمن همه  مردا اینجور نیستن،جمع نبندیم بهتره

اینجورمواقع همون اول بایدبه شوهرش تمام ماجرارامیگفت

گفته بود به شوهرش که شماره منو گرفته هماهنگ کنه برا کارای خونه شوهرشم گفته بود باشه اصلا خودش و شوهرش ذره ای فکر نمیکردن اینجور آدمی باشه