2777
2789
عنوان

یکی از اقوام بچه کوچیک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار مهمون اومد رفت دوروز بود همش بوی کپک میومد همه جارو گشتم تا آخرهفته که میخواستم سطل سرویس ها رو خالی کنم دیدم میوه خوردن انداختن سطل  سرویس   کپک زده بود حالم بد شد ...آخه سرویس جای میوه خوردنه 

دولا شو..فرشو بو بکش...ببین از همون خیسیه هست که خشک شده؟؟ ممکنه اب ریخته وزیر فرش کمی پوسیدهدیابوگرقته..بالا بزن فرشو

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
یه بوی مضخرف اذیت کنندس منم حساسم رفته رو مخم فک کن الان سرما خوردم بویایی ندارم بوی گلاب و اینا رو ...

بذار خول شدی برو پی ش...الان از مریضب حساس شدی وبویی که میفهمی از خیاله...بو نیست..‌تو مریضی ادم بهانه ش میاد ...

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

خب ببر تو حیاط،بوی ادرار تنده میشه،اگه خیس شده بود هوا بخوره بوش میره،گرچه تو این چند وقت باید خود به خود تو خونت خشک میشد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)