2777
2789

این تاپیک مخصوص هدیه برای امام زمان عج 💖💖

خوشگلای من هر تعداد که میتونید صلوات هدیه کنید برای سلامتی امام زمان عج و تعجیل در ظهورشون لطفا اعلام کنید🌹🌹

تا هر زمان که تونستید وقت داره🌹🌹

منم لایق باشم با قلب شکسته ام  برای حاجت دلتون سوره کوثر میخونم هدیه به مولامون💖💖🤲🤲

ده تا تورو خدا برام دعا کنید اگر به صلاحه بهش برسم❤️🙂

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20صلوات فرستادم

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

سلام بچه ها خواهرای گلم میشه واسم دعا کنین امسال اون چیزایی که بخوام برام رقم بخوره خواهش میکنم💔💔💔😔💔😔💔😔💔😔💔😔😔

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
حاجت روا بشی گلم💚💚به نیت شما خوندم 

زنده باشی ،خودتم انشاا... حاجت روا بشی 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)