2777
2789

سلام خانما من 10 اردیبهشت پریود شدم 16 اردیبهشت رابطه محافظت نشده داشتم 17 اردیبهشت قرص خوردم  و موعد خردادم 7 خرداد میبایست باشه اما 27 اردیبهشت خونریزی دیدم اما مثل همیشه نیست کمه و اینه به صورت لخته فقط داخل سرویس بهداشتی میرم میبینم و پد بهداشتیم هم قهوه ای بود این پریوده ؟ لانه گزینی نباشه حامله نباشم یک ماه دیگه عروسیمه 😐😐

اورژانسی خوردی دوباره پریود میشی دیگه حتی اگه موعدت نباشه حتی اگه تازه پاک شده باشی

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورژانسی خوردی دوباره پریود میشی دیگه حتی اگه موعدت نباشه حتی اگه تازه پاک شده باشی

یعنی الان این پریوده که قبل از تاریخ پریود اصلیم اتفاق افتاده ؟ لانه گزینی نیست؟ ولی فرق داره کلا با پریودیای قبلم واسه همین نگران بودم 

تاریخ پریود بعدم و باید از تاریخ ۲۷ همین ماه تخمین بزنم؟

یعنی الان این پریوده که قبل از تاریخ پریود اصلیم اتفاق افتاده ؟ لانه گزینی نیست؟ ولی فرق داره کلا با ...

اره همون پریوده ماه بعد هم دوباره همین موقع ها میشی 

اورژانسی همینه میگن خوب نیس دیگه هورمون ها رو بهم میریزه

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید