2777
2789
عنوان

اطلاعات درمورد بیمه عمر

64 بازدید | 9 پست

سلام..

دوستان کسی بیمه عمر داشته..بنظرتون چه بیمه ای از همه بهتره شرایطش و چرا؟

شنیدم میگن پاسارگاد بهتر از همه‌ست..درسته؟

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

ب منم بگيد

من چند سال قبل رفتم دنبالش ولي انجامش ندادم

فكر كنم خوب باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم چه فایده بعدمرگت به در بقیه میخوره  بااین تورم هم خیلی ارزش پول میادپایین

نه فكر كنم وقتي زنده هستي هم ميشه استفاده كرد

مثلا يكي از كاربرا بود ميگفت بعد از ٢٠ سال مامان بابام ازش استفاده كردن برا جهيزيه دخترشون كمك خرجشون بود

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من دارم چه فایده بعدمرگت به در بقیه میخوره  بااین تورم هم خیلی ارزش پول میادپایین

فک کنم میشه برداشت کرد ازش بعد از یه سال مشخصی..

شما چه بیمه ای هستید؟

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
نه فكر كنم وقتي زنده هستي هم ميشه استفاده كرد مثلا يكي از كاربرا بود ميگفت بعد از ٢٠ سال مامان بابا ...

آره میگن بعد از چند سال ک خود بیمه مشخص میکنه میتونی ازش برداری

و میگن از یه جایی به بعد (سالهای زیادی ک گذشت)بهت حقوقم میدن😐😂

پاسارگاد،اره میشه ولی میگم پول میمونه بی ارزش میشه بااین تورم

ای بابا..باز پول خورد خورد خراب میشه حداقل بزاریم اینجا بعدا همشو با هم بگیریم..ولی آره خب ارزشش پایین میاد دیگه