پارسال تولد پسرمو بهم زدن حتی یه معذرت خواهی هم نکردن خداشاهده فقط بخاطر خاهش پدرشوهرم باهاشون سلام علیک میکنم بعد اون جریان. امروز هم دور هم بودیم برادر شوهرم دعوا راه انداخت به مامان و باباش که شما همش پسر داداش رو تحویل میگیرین با دخترای من کاری ندارین😑 ولی بخدا اصلا اینطوری نیس خب پسر منم تک فرزنده اونا ۳ تا دختر دارن!! بخدا ازشون خسته شدم با هم توو یه ساختمون زندگی میکنیم شوهرمم چون داداش بزرگشه احترامشو نگه میداره مادرشوهرمم چون پسر ارشدشه خیلی هواشو داره.هیچ راه نجاتی از دستشون نیس دلم واسه پسرم میسوزه طفلی. خدایی خیلی بدذاتن
چیکار کردن ؟برادرشوهرت از مادرش گله کرده قطعا رفتاری دیده
نه تولد پسرم، جاریم و برادر شوهرم دعوایی بودن از قبل. اومدن قبل شروع مراسم خودشونو خالی کردن جاریم وسط حرفاش به مادر شوهرم گفته بود چرا نوه پسرتون میاد خونه شما همیشه اونجاست.. واقعیت اینه من روزایی که درس میخونم شوهرمپسرمو چندساعت میبره اونجا با خودش. کسی جلو اونارو نگرفته جاریم خودش نمیذاره شوهرش بدون اون بره خونه مامانش!
جاریم و برادر شوهرم دعوایی بودن از قبل. اومدن قبل شروع مراسم خودشونو خالی کردن جاریم وسط حرفاش به مادر شوهرم گفته بود چرا نوه پسرتون میاد خونه شما همیشه اونجاست.. واقعیت اینه من روزایی که درس میخونم شوهرمپسرمو چندساعت میبره اونجا با خودش. کسی جلو اونارو نگرفته جاریم خودش نمیذاره شوهرش بدون اون بره خونه مامانش!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!