2777
2789
بله پیش خودم

یدونس؟سخت نیس براتون چن سالشه؟ببخشیدامن الان تواین شرایطم چن ماه بامن بودن خیلی سخت بودباباشون تحویل گرفت ازم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اطرافم دیدم اکثرا میدن به پدر بچه دلتیلش هم مهمر تر از همه قبول نکردن خانواده دختر، هزینه‌ها و مهمه‌تر شانس ازدواج مجدد 

دوستم میگفت برای اینکه بچزنونه بچه رو داده بهش تا سختش بشه شوهر سابقش

حالاببین شرایطتت کدوم اگه وضعیت مالیت خوبه و قصد ازدواج نداری بیار خودت نگه داره چون ببخشید نفقه چس تومنه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
والا من اطرافم دیدم اکثرا میدن به پدر بچه دلتیلش هم مهمر تر از همه قبول نکردن خانواده دختر، هزینه‌ها ...

من فقط ازنظرمتلی واینکه همسرم توهمه چی داره اذیتم میکنه دوتابچه بدون خونه وپول خیلی سخته خیلیییییییییییییی 

اخ دلم کباب بخاطر بچه های طلاق بچه ها له میشن اون وسط بمیرم براشوندخترمن پیش خودمه

اره خیلی بده خودمم دلم خونه بخداولی بقران یه باربرگشتم فقط بخاطر بچه هاولی خیلی بیشترازالانمون اذیت میشدن شمافقط یه دختردارین؟چن سالشه؟

من فقط ازنظرمتلی واینکه همسرم توهمه چی داره اذیتم میکنه دوتابچه بدون خونه وپول خیلی سخته خیلیییییییی ...

عزیزم با این وضعیت شرایط نگهداری و حتی طلاق رو نداری، حضانت رو بده به پدر اما زیاد بیار پیش خودت که خرج کاملش بیفته گردن اون، اگه خودت حضانت بگیری سند عشق و حال اون رو امضا کردی، میره زن میگیره و سال تا سال یاد بچه‌ها نمیکنه و سر ماه یقرون دوزار میزنه به حساب تازه اگه بزنه وگرنه بازم کاریش نمیتونی بکنی. 

اگه میتونی جدا نشو حالا شرایط خودته

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
عزیزم با این وضعیت شرایط نگهداری و حتی طلاق رو نداری، حضانت رو بده به پدر اما زیاد بیار پیش خودت که ...

اره شرایط نگهداری ندارم اگه بیارم بچه هام توفقربزرگ میشن ولی اونجاپولدارن خونشون بزرگه تورفاهن 

نمیشه دیگه باهم بودنمون بیشتراسیب میرسونه تازه رفتم جهیزیموهم آوردم 

یدونس؟سخت نیس براتون چن سالشه؟ببخشیدامن الان تواین شرایطم چن ماه بامن بودن خیلی سخت بودباباشون تحویل ...

بله یکی

از ۵سالگی با منه الان دو سال و خورده ای

۷سالش شده

مگه میشه سخت نباشه

منم پیش پدرو مادرمم