2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم نیست

نه واسه من اندازس قشنگ

زیاد بدنم پر مو نیست اخه اغلب نازکن

ولی دستام یکم بیش تر مو داره بیش تر واجبی میزنم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
اره به نظرم چهار پنج تا بخواد

انقد حس خوبی داره بعدش  

من ماهی یه بار کل بدنمو میزنم(مجردم)

هفته ای یه بارم فلان جارو  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

متراژ😂😂😂 (خیلی باحالی) فقط می‌دونم هر مساحتی رو میخوای نوره بزنی خوب باید پوشانندگی داشته باشه ل ...

عزیزم من توره زرنیخ دار استفاده میکنم دوبار هس موهام فرداش رشد می‌کنه اونم از نوع ضخیمش 

چکار کنم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
یعنی دیر تر در میاد؟

اره خب بعد یه هفته به اون حد میرسن(اخه من مجردم نیاز نیست همش کچل باشه)

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یعنی کلفت بمالم؟

من ظهر تو نی نی سایت چرخ میزدم یکی اینجور گفت. موهای زاید که گیس نیست نهایت ۲ تا ۳ میل میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
عزیزم من توره زرنیخ دار استفاده میکنم دوبار هس موهام فرداش رشد می‌کنه اونم از نوع ضخیمش  چکار ...

من استفاده نمیکنم بلد نیستم . من موم سرد استفاده میکنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ایشالله متاهل بشی همش کچل بشی

😂😂😂

من استفاده نمیکنم بلد نیستم . من موم سرد استفاده میکنم 

موم سرد چیه

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍