2777
2789
عنوان

لطفا بیایین💔💔🥲🥲 استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست
صبح زود پاشو اصلا استرس به خودت وارد نکن  امشب یکم از کلمات رو کار کن صبح هم پاشو دو باره بخون ...

من فردا ۱۰ صبح امتحان دارم بنظرت صبح زود بلند شم بخونم میشه نمره خوب بیارم 

داداش خیالت راحت اصلا تو آموزش پرورش چیزی به نام تکرار پایه نیست یعنی تجدیدیدهم داشته باشید بازم میر ...

عزیزم همین سخته دیگه دوازدهم خودش مصیبته بعد فک کن پایه های دیگه هم بیای امتحان بدی

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهمم 

انسانی؟ 

بیخیال بابا

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
اخه نمیفهمم نمیتونم درس بخونم

منم زبان نمیتونستم بفهمم اصلا . فازه منفی نگیر ، اینجوری منم استرس گرفتم چه برسه به خودت . نگران نباش . از ساعت ۱۱ بشین بخون جاها یا سوالایی که فکر میکنی بیاد و فردا هم برو امتحانتو بده یا قبول میشی یا نه . اگر فقط بخوای تا صبح استرس داشته باشی در نتیجه تاثیری داره ؟!!! نه نداره

پس حداکثره تلاشتو کن انشااله خدا فرجی میکنه و یه راهی پیش میاد پاس میکنی .

نه عزیزم شما هر چند درس بیفتید نباید تکرار پایه کنید میرید سال بعد و هر سال شهریور باید امتحان بدید ...

مثلا امسال من درس شیمی زبان دینی فارسی زیست افتادن یعنی سال دیگه میرم یازدهم 

عزیزم همین سخته دیگه دوازدهم خودش مصیبته بعد فک کن پایه های دیگه هم بیای امتحان بدی

میدونم سخته که خیلی هم سخته کمتر کسی میتونه پاس کنه ولی خب نگرانی این خانم این بود که باید تکرار پایه کنه منم از همون لحاظ گفتم خیالشون راحت باشه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
من فردا ۱۰ صبح امتحان دارم بنظرت صبح زود بلند شم بخونم میشه نمره خوب بیارم 

اووو تا ۱۰ کلی وقته عزیزم صبح شش پاشو تو صبح یادگیریت هم میره بالا دیگه نیازی به دوره هم نداری یکم نوشتن کلماتو بلد باش با قوائد زبان قول میدم بهت زود تمومش می‌کنی 😁😝

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

اووو تا ۱۰ کلی وقته عزیزم صبح شش پاشو تو صبح یادگیریت هم میره بالا دیگه نیازی به دوره هم نداری یکم ن ...

فقط دعا کنید بتونم نمره خوبی بیارم میترسم شرمنده مامان بابام بشم😭😭😭

فقط دعا کنید بتونم نمره خوبی بیارم میترسم شرمنده مامان بابام بشم😭😭😭

نگران نباش 

بذار من گریه کنم زیست و شیمی رو تو بگو چیکار. کنم 😂😂 

بدبخت میشم 

هی خدا اگه یکی بود به منم اینجوری امید میداد دیگه چی میخواستم 😝😂😂

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نگران نباش  بذار من گریه کنم زیست و شیمی رو تو بگو چیکار. کنم 😂😂  بدبخت میشم  هی ...

کلاس چندم هستین شما؟ 

مرسی که بهم امید دادین🙏🌹🌹

حالا مشکلی نیست من بهتون امید میدم😅😄