2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون اول به سوم جهشی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 21967 بازدید | 86 پست
فکر کنم دخترتون خیلی حساس هست رو حرف  معلم بیسواد هم که اسم دوستشو به عنوان تیزهوش برده عصبیش ...

خداییش معلمشون خیلی خوب بود

دختر منم حساس نیست اصلا رر عکس دختر بزرگم ولی کلا چون درسش خیلی خوبه و معلم همیشه تعریفشو میکنه و واقعا هم ا  بچگی یاد گیری خوبی داره خداروشکر میگه منم میخوام برم سوم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
باردارم نمیکشم😂

😅 خدا حفظش کنه ❤

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتون بپرسم چرا چرتکه خوب نیست؟

میشه گفت به جای اینکه ریاضی رو با تجزیه و تحلیل یاد بگیرن در واقع به صورت حفظ کردن یاد میگیرن.

دانش آموز باید فکر کنه و توانایی حل مساله پیدا کنه،

توانایی حل مساله اگر تو این سن آموزش داده نشه و یادگیریش انجام نشه در بزرگسالی حتی در زندگی روزمره هم دچار مشکل میشه،از پس حل کردن ساده ترین مسائل شخصی هم حتی برنمیاد،

قربونت فقط میشه بفرستمش هوش ببینم بلده یا نه

چرا که نه حتی جدا از قضیه جهش هم می تونین بفرستین یک جا ازش تست هوش بگیرن 

من به جز جهش برا این ک خودم بدونم چنده رفتم 😂ولی الان اسم اونجا ک رفتم یادم نیس ک معرفی کنم ولی اره میشه💚

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
وای ن من اصلا موافق نیستم من خودم یکسال جهش خوندم پایه پنجم ولی برای برادرم که تازه میخواد بره پیش د ...

عزیزم شما میگی جهشی خوبه؟چه کلاسایی خوبه برای سن برادر شما ؟

عزیزم شما میگی جهشی خوبه؟چه کلاسایی خوبه برای سن برادر شما ؟

من راضیم و اگ برگردم عقب به یک سال جهش راضی نمیشم 

کلاسای ریاضی چرتکه فوق العادس براش برای بچه 6 ساله ک همسن و سالاش تازه میخوان برن پیش دبستانی اشنایی با حروف و خمیر بازی و این چیزا😅 داداشم ی دوره مهد قرآن رفته  راحت میخونه کتاب داستان و الان نمیدونم ترم چند چرتکه اس ولی به نظرم به سن خودش که کلاس اول میخوان اعداد یک رقمی و جمع و تفریق کنن و داداشم تو جمع و تفریق دو رقمی و سه رقمی مشکلی نداره چه با چرتکه چه ذهنی...  دیگه این ک یک سالی هست مامانم براش سی دی های کوشا و میشا کلاس اول رو گرفته حل کردنیه و خیلی حالت بازی داره 😂🤦🏻‍♀️ علوم و بقیه درساروهم با بازی های اون میخونن 

سی دی های کوشا و میشا ؟تو تی وی میتونه ببینه ؟

نه تو سیستم باید باشه اخه نصبیه لب تاب یا کامپیوتر 

من پسرم نیمه دومی هس.امسال کلاس اول بود.خیلی هم باهوشه.از روی تست میگم.نمیدونم بذارمش جهشی؟چون از لح ...

سلام خواهر جان .

منم پسرم کلاس اول همه رو بلد بود خودم یادش داده بودم.

نیمه دومی هست میخام انشاالله فردا زنگ بزنم که اول به سوم بره یعنی دوم رو جهشی بخونه.

شما نظرت در مورد جهشی چیه

من پنجم رو جهش خوندم بزرگتر بودم و به خواست خودم بود... اگ سوالی دارین هستم🌱💚

سلام ببخشید عزیزم منم میخام پسرمو پنجم بفرستم جهشی .

میشه بگی امتحاناش با بچه های دیکه فرق داره یا همون مثل بچه هاییه که تجدید آوردن

سلام ببخشید عزیزم منم میخام پسرمو پنجم بفرستم جهشی . میشه بگی امتحاناش با بچه های دیکه فرق داره یا ...

پسرتون در آینده بی نهایت از شما ممنون خواهد بود 

زمان امتحان با تجدیدی ها یکی بود 

ولی سوالامون متفاوت بود چون امتحان داخلیه و درون مدرسه است امکان داره هرطور که دبیر سال پنجم مدرسه بخواد تصمیم بگیره 

شما فرض رو بر این میزارین که امتحان ها یک پله از حالت کلاسی سخت تر باشه 

تسلط رو کتاب های درسی رو داشته باشه و چند نمونه آزمون پایان سال رو بدون ایراد و روان حل کنه مشکلی براش پیش نمیاد و انشالله با نمره کامل قبوله 

مرسی عزیزم که جواب دادی،راستش با مدیر مدرسش صحبت کردم اینقد از بدی جهشی خوندن گفت ( البته خودم میدونم که در آینده براش خوبه) که یه جورایی منصرف شدم

حالا نمیدونم که ممکنه برای مدیر دردسری داره که میخاد من منصرف شم یا نه

مرسی عزیزم که جواب دادی،راستش با مدیر مدرسش صحبت کردم اینقد از بدی جهشی خوندن گفت ( البته خودم میدون ...

عزیزم مادر من هم معاون مدرسه است هرکی میاد جهش بخونه بهشون میگن پایه ات ضعیف میشه با بچه های کلاست همسن نیستی دیگه دوست پیدا نمیکنی و این حرفا😂😂متاسفانه جهش خوندن برای کادر اجرایی و مدرسه بی نهایت دردسر داره از پیگیری و درخواست جهش و نوبت گرفتن برای تست هوش و ... بگیر تا درخواست از معلم ها که تابستون بیان اوراق امتحانی دانش آموز جهشی رو تصحیح کنن ...

برنده اونیه ک این حرفا روش تاثیر نزاشته باشه😄❤️