2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه طوری رفتار می کنه که انگار من وجود ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 49 پست
اصلا منو آدم حساب نمی کنه انگار اونا یه خانواده من یه خدمتکار غریبه بی اهمیت

دقیقا مادرشوهر منم همینه

اصلا تحویلم نمیگیره

منم مثل خودش رفتار میکنم

قبلا خیلی تو خونش کار میکردم ولی چند وقته کلا قطع رابطه ام باهاش چون قدرنشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا هرکاری می کنم بازم اعصابم بهم میریزه

این رو بذار عه حساب مناعت طبعش هر کس به اندازه بزرگی و مناعت طبع خودش رفتار میکنه آدم های کوچک کوچک رفتار می‌کنند آدم های بزرگ بزرگ رفتار میکنند

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
دقیقا مادرشوهر منم همینه اصلا تحویلم نمیگیره منم مثل خودش رفتار میکنم قبلا خیلی تو خونش کار میکرد ...

کاش منم میتونستم قطع رابطه کنم اما شوهرم خیلی وابسته ست به مامانش

باز خداتو شکر کن فرق نمیذاره بین شما و جاری یا پسر بزرگه با پسر کوچیکه...برا ما عاشق پسر بزرگه و زن ...

هنوز جاری ندارم اما مطمئنم برادرشوهرم ازدواج گنه زن و بچش رو حلوا حلوا میکنن رو سرشون

نه اصلا اینو از سرت بیرون کن 

وقتی منع بشن بدتر حریص تر میشن تازه تو میشی عروس بدجنس بد ذات اون میشه مادر مظلوم ستم دیده

همون طور که گفتم شوهرت رو بپز همین اگر پسزش. چیزی بگه اتفاقی نمی افته اما اگر عروس انتقادی کنه آسمون میاد زمین 

رفتی بیشتر مثل مهمون باش

زیاد براش کار نکن

دو بار آخری که رفتم خونه مادرشوهرم ، مثل مهمون فقط نشستم و کاری نکردم

نه اصلا اینو از سرت بیرون کن  وقتی منع بشن بدتر حریص تر میشن تازه تو میشی عروس بدجنس بد ذات او ...

همین الانم مادرشوهرم هرجا میشینه فقط پشت سرم حرف می زنه که خیلی بدجنسم

همین الانم مادرشوهرم هرجا میشینه فقط پشت سرم حرف می زنه که خیلی بدجنسم

احتمالا تابلو بازی درآوردی 

ببین تو صورتش هم که شده بگو بخند خوش مشرب باش سعی کن دو ساعت هم‌ که شده بشی ی بازیگر 

کلا مادر شوهرت مشخصه حس می‌کنه پسرش رو ازش گرفتی پس تو با رفتارت این حس رو تشدید نکن 

احتمالا تابلو بازی درآوردی  ببین تو صورتش هم که شده بگو بخند خوش مشرب باش سعی کن دو ساعت هم ...

مسئله اینه که نمیتونم باهاش خوب باشم چون خیلی ظلم ها در حقم کرده

مسئله اینه که نمیتونم باهاش خوب باشم چون خیلی ظلم ها در حقم کرده

می دونم حق داری اما بدون این کار لطف در حق اون نبست لطف در حق خودته 

تو در اصل اونو به چنگ خودت میاری اونو‌ تسخیر خودت می کنی 

می دونم حق داری اما بدون این کار لطف در حق اون نبست لطف در حق خودته  تو در اصل اونو به چنگ خود ...

چطوری آخه

کلا ذاتش خیلی بده هر خوبی ای در حقش انجام بدی وظیفه ات می دونه

خب ببین بهر حال مثلا از ی کارهایی خوشش میاد یا از ی چیزهایی و برعکس بعضی کارها رو بدش میاد سعی کن رعایت کنی

درضمن جلو‌زن حسودی مثل این زیاد به شوهرت نچسب و ابراز علاقه نکنید 

اگر هم هر چیزی می خری حتی ی جوراب تا جایی که امکان داره نذار بفهمه