مادرشوهرم خیلی بهم بی احترامی میکنه.وقتی تو خونشون سر سفره غذا میخوریم همش به شوهرم تعارف می کنه اینو بخور اونو بخور.همیشه بهم حسودی میکنه.من تو ظاهر سعی می کنم ناراحتیم رو بروز ندم اما واقعا از درون زجر میکشم.چیکار کنم برام مهم نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرمن با اینکه بهترین و مهربون ترین و یه عاااالمه خصوصیات خوب داره. مثل مادرشوهر شما رفتار میکنه و در کل برای من مهم نیس. چون اون پسرشه و تک فرزندش... گاهی اوقات حق میدن بهش
مادر شوهر منم همینه به شوهرم تعارف میزنه این رو بخور اون رو بخور البته زبونی دو تا دیگه لز بچه هاش رو خیلی میخواد.... به من همون تعارف خشک خالی هم نمیزنه
https://eitaa.com/joinchat/3741581597C8be2d084ecc عشقای من زییا جویای من وارد این کانال تو ایتا بشین تو خونه ورزش کنین فیت شین و به تناسب اندام برسین اونم رایگان با مربی کاربلد
بنظر من باید برای خودمون ارزش قائل باشیم حالا من رفتار شوهرم از اول تخریب کننده بود ولی در کل اونایی که فاصله رو با خانواده شوهر حفظ میکنند در حالیکه احترام و پشتوانه شوهر رو دارند عالی هستند
عزیزم مادر همسر منم همین مدلیه...هر چیز خوشمزس میزارن واسه همسرم یا میگه پاشو گوشت خورد کن سیخ بزن کباب کنم واسه پسرم.یا میگه هنوز نشستی یچیزی درس کن واسه پسرم گرسنشه...یا و یا و یا ...بیخیال فقط داری خودخوری میکنی خودتو نابود میکنی ...