2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه طوری رفتار می کنه که انگار من وجود ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن با اینکه بهترین و مهربون ترین و یه عاااالمه خصوصیات خوب داره. مثل مادرشوهر شما رفتار میکنه و در کل برای من مهم نیس. چون اون پسرشه و تک فرزندش... گاهی اوقات حق میدن بهش

توام مثل من با خنده بهش تیکه هاتو بنداز ک دهنشو ببنده

یه کلمه بهش حرف بزنم سریع به شوهرم می گه آره مادرتو ول کردی چسبیدی به زنت نباید بذاری زنت به مادرت بی احترامی کنه یه کولی بازی ای درمیاره که نگو

اصلا منو آدم حساب نمی کنه انگار اونا یه خانواده من یه خدمتکار غریبه بی اهمیت

سلام هردوسه ماه یه بار برو شام ونهار هم نمون اونم بخاطر خود همسرت اما بی ادبی هم نکن باز بخاطر همسرت 

بهش فکرنکن اصلا

حیف اعصاب وشخصیتت

مادر شوهر منم همینه به شوهرم تعارف میزنه این رو بخور اون رو بخور البته زبونی دو تا دیگه لز بچه هاش رو خیلی میخواد.... به من همون تعارف خشک خالی هم نمیزنه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اون زن داداش من باشه داداشم رو به هفت قسمت مساوی تقسیم می‌کنه ! همونجا بلد میشه میره،،،،، میگه ...

مادرشوهر من دیشب جلو همه میگفت عروس از فامیل بگیری خوب نیست فلانیم گفته عروس غریبه هام خوبن...

اونوقت من فامیلم باهاشون واقعا هم بدی در حقشون نکردم... کارایی کرده که بگم شاید قابل باور نباشه من هیچ کاری نکردم اونوقت اینطوری میگفت

بنظر من باید برای خودمون ارزش قائل باشیم حالا من رفتار شوهرم از اول تخریب کننده بود ولی در کل اونایی که فاصله رو با خانواده شوهر حفظ می‌کنند در حالیکه احترام و پشتوانه شوهر رو دارند عالی هستند 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

عزیزم مادر همسر منم همین مدلیه...هر چیز خوشمزس می‌زارن واسه همسرم یا میگه پاشو گوشت خورد کن سیخ بزن کباب کنم واسه پسرم.یا میگه هنوز نشستی یچیزی درس کن واسه پسرم گرسنشه...یا و یا و یا ...بیخیال فقط داری خودخوری می‌کنی خودتو نابود می‌کنی ...