2777
2789

بعد چند سال می‌خوام کنکور بدم چون معدل تاثیر داره باید برم مثل دبیرستانیا امتحان نهایی بدم یادم نمیاد چطوری متن دینی و می‌خوندم حفظ میکردم پسفردا امتحانه😭

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

حق داری من ک دانش اموزم میخوام برم سمتش عررررر میزنم   

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

نکته برداری کن برای من خیلی تاثیر داره

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااا استرس نداشته باش عزیزم. منم مثل تو ترمیمی ام. دینی رو روزنامه وار خوندم. اگر به تلگرام دسترسی داری میتونی همایش اساتید رو ببینی یا اینکه پی دی اف دانلود کن نمونه سوال و درسنامه بخون

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
اصلاااا استرس نداشته باش عزیزم. منم مثل تو ترمیمی ام. دینی رو روزنامه وار خوندم. اگر به تلگرام دسترس ...

مرسی 💞

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
رو خوانی بکن  بعد هر قسمت ببین چه سوالایی داره جواب اونارو بده  بعد امتحان نهایی سال های ...

مرسی ☺️

کتابای فرمول ۲۰ گاج بگیر خیلی خوبه منم شهریور میخوام ترمیم کنم و خیلی فاصله افتاده ولی گاج رو چک کر ...

مرسی بعد شهریور میخوای ترمیم کنی یعنی سال بعد کنکور میدی؟؟

اره گلم  اصلن کتابا خییلی تغییر کردن😅😅

بد تر از اون سطح کنکوره که تغییر کرده

ارره خییلی مفهوومی شده شما برا امسال میخوایی کنکور بدی؟ خوب خوندی؟

من سه سال پیش دبیرستانی تموم شد تقریبا پشت کنکور مونده بودم ولی نمخوندم پارسال سه ماه خوندم امسال اصلا 😐

من سه سال پیش دبیرستانی تموم شد تقریبا پشت کنکور مونده بودم ولی نمخوندم پارسال سه ماه خوندم امسال اص ...

ولی اگه هدفت رشته تاپه سعی کن استارت بزنی و خوب بخونی حیفه

من الان خیلی پشیمونم اون زمان درست تصمیم نگرفتم 

ولی اگه هدفت رشته تاپه سعی کن استارت بزنی و خوب بخونی حیفه من الان خیلی پشیمونم اون زمان درست تصمیم ...

موفق باشی عزیزم🙃