2777
2789
عنوان

چطور این پسرو به خودم جذب کنم؟

379 بازدید | 39 پست

من ۲۳ سالمه و شاغل هستم

چند وقت پیش یه اقای ۲۸ ساله که اتفاقا فامیل خیلی دورمون هم هست(اما خودش خبر نداره)رو داخل اینستا فالو کردم

اینا رو گفتم که فک نکنین سنمون کمه و دنبال مسخره بازی و خوش گذرونی هستیم،من دنبال یه رابطه جدی و پایدارم و ایشونم تا جایی که میدونم و دورادور میشناسم همینطوره

ایشون ظاهرا از من خوشش اومده بود چون دو بار استوریامو ریپلای کرد و دفعه دوم یکم سر بحث باز شد و صحبت کردیم و یه سری سوالات درمورد شغل و سن و ماه تولد و محل زندگی و ...پرسید و اتفاقا فهمیدیم خونه هامونم نزدیکه و از این بابت  هم ذوق زده شد ظاهرا😅و یکم گفتیم خندیدیم

اخرش دیگه سوالا تموم شد

منم گفتم موفق باشید و استیکر فرستاد و تموم

بعد اون من دوبار استوری گذاشتم دیگه نه ریپلای کرد نه چیزی گفت☹️

خیلی دلم میخواست بیشتر باهم صحبت کنیم و بیشتر آشنا شیم ولی خواهرم میگه گند زدی که گفتی موفق باشی و بحثو تموم کردی،باید توام سوال میپرسیدی

حالا چیکار کنم ب نظرتون که هم بیاد سمتم هم تابلو و آویزون نشم؟

اگه اون استوری گذاشت من برم ریپلای کنم؟

چی بهش بگم که سر صحبت باز شه و ادامه پیدا کنه چه سوالایی بپرسم؟

شغلش یا مدرک تحصیلیش چیه

یه سوال مرتبط با اون استوری کن بگو کمک لازم دارم کسی میدونه فلان و چنان

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن هیچی نگو تا اون بیاد 

مطمعن باش اگر خوشش اومده باشه و دلش پیشت باشه شده با کفتر برات نامه میفرسه ی پیام دادن ک چیزی نیست 

منتظر باش تا برگرده اما وقتی برگشت یکم نامحسوس توام نخ بده ولی بیشتر با دست پس بزن با پا پیش بکش

ن هیچی نگو تا اون بیاد  مطمعن باش اگر خوشش اومده باشه و دلش پیشت باشه شده با کفتر برات نامه می ...

اخه منطقی نیست اتفاقی نیوفتاده که داش پیشش گیرر باشه حتی حضوری ندیدن همو

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

سمتش نرو ولی سمتت امد یا دیدیش خوش برخورد باش ولی آویزونم نباش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
شغلش یا مدرک تحصیلیش چیه یه سوال مرتبط با اون استوری کن بگو کمک لازم دارم کسی میدونه فلان و چنان

چه ضایع 😂✋

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
قبلا هم لایکش میکردم اخه چون بحثو من تموم کردم میترسم فک کنه مایل نبودم و دیگه نیاد چیزی بگه🫠

نترس فکری نمیکنه 

اگه نمیشناختت یا خودش باهات بحث باز نکرده بود میگفتم ریپلای کنی ولی الان چون خودش اومده بذار خودش پیش بره ریپلای اشتباهه هیچکس با موفق باشی فکر نمیکنه مایل نیستی

لطفا رو اعصابم راه نرید من کنترل خشم ندارم   

نمیدونم ولی دیگه بهش نگو موفق باشی،موفق باشی تقریبا معنی به سلامتا میده،یعنی خوش گذشت دیگه ادامه نده

بستگی داره چه استوری بذاره؟

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
ن هیچی نگو تا اون بیاد  مطمعن باش اگر خوشش اومده باشه و دلش پیشت باشه شده با کفتر برات نامه می ...

اخه دلش که گیر نیس

من فقط میخوام بکشونمش که حالا تازه آشنا شیم ببینیم خوشمون میاد یا نه

ینی اگه من برم چیزی بگم خیلی بده؟😑

دخترای اطرافم کلی میرن پسرا رو ریپلای میکنن و حتی واسه طرف پستای طنز میفرستن و انقد پیام میدن تا مخ پسر رو میزنن😭ولی من فقط گند میزنم،طرف خودشم که اومده من میپرونمش