2777
2789
فروش الان خوبه؟؟ یعنی کار خوبیه انجام بدم؟

من اطلاع ندارم ولی خب کافیشاپ که بدون کیک نمیشه، بنظرم چند. نمونه درست کن برو کافیشاپ ها صحبت کن بده تست کنن ببین اصلا چنجا حاضرن باهات همکاری کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافی * شاپ

باهاشون صحبت کن، شاید قبول کنند اگر نمونه ببری براشون

در مورد قیمت هم بالاخره یه جوری باید بیشتر از مواد اولیه ات بشه با یه قیمت حق الزحمه خودت

تنوع داشته باش تو کیک هات، شما کیک کامل فکر کنم می فروشی بهشون نه اسلایسی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یکی از دوستام تو خونه کیک درس میکنه  گروه زده دوستا و اشناها وفامیل وهمرو اد کرده تولدی چیزی ب ...

عزیزم من هر جور حساب میکنم هزینه کیک های من از کیک های بیرون بیشتر در میاد کلا قنادی همه چیشو کلی میخره نمیتونم ک ضرر کنم

نمیدونم ولی این بنده خدا ک ارزونترمیده و براشم میصرفه

مگه کلی خرید کنه یا شایدم مواد چندان مرغوب استفاده نکنه من حتی کیک خامه ای ها رو هم با بهترین خامه درست میکنم 

مگه کلی خرید کنه یا شایدم مواد چندان مرغوب استفاده نکنه من حتی کیک خامه ای ها رو هم با بهترین خامه د ...

نمدونم موادش رو کلی میخره یا ن ولی کیفیتش خوبه واقعا کیکاش تازس

...