2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهویی شیر رو ازش نگیر ..وعده اش رو کم کن ..یکم بیشتر طول می کشه ولی خوب بچه کمتر اذیت میشه ..من چند تا دکترم پرسیدم از بس دخترم وابسته بود...
خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

حتما سیرش کن حسابی با هر چی دوس داره، باید چند روز رو.حسابی صبوری کنین باهاش ...ببرینش بیرون ، باهاش بازی کنین
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

خدا کمک می کنه نگران نباش ...منم اون موقع می گفتم از شیر گرفتن سخت ترین مرحله اس ولی اون قدرا که فک میکردم سخت نبود

من یه سری دخترم رو میخواستم از شیر بگیرم 21 ماهه بود، اذیت شد خیلی...خودمم چون میدونستم هنوز فرصت دارم دلم نمیومد ...خلاصه گذاشتم 23 ماهگی از شیر گرفتمش