2777
2789
عنوان

عمل جراحی فک

579 بازدید | 6 پست

دوستای گلم سلام ،

من ۸ماهه ارتودنسی کردم و فک بالا و پایین و چونه م باید عمل کنم اما خصوصی ها بالای ۱۰۰ هستن مثل دکتر نیما صادقی،باربد ضمیری و..دکتری سراغ دارین زیر ۱۰۰ تومن مثلا درحد ۷۰ الی ۸۰ ملیون این عملو انجام بده اما کارش هم خوب باشه ؟

بهم گفتن برو بیمارستان طالقانی تهران اما خیلی میترسم برم زیر دست رزیدنت و اگر خدای نکرده چیزی شد بیمارستان دولتی پاسخگو نیست اصلا .

کسی تجربه داره یا کسی بشناسه ک تو دولتی عمل کرده و راضی باشه؟

باربد صمیری مال شیراز بود اومد تهران مگه؟؟؟🤭

نه عزیزم هنوزم شیرازه ،البته کاناداس میاد اینجا عمل می‌کنه سالی چندبار و می‌ره ، منم موندم بین دکترای شیراز و تهران...بین بیمارستان رجایی شیراز و طالقانی تهران 🙈😅اصلا یه وضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هنوزم شیرازه ،البته کاناداس میاد اینجا عمل می‌کنه سالی چندبار و می‌ره ، منم موندم بین دکترا ...

شیراز بار بد خوبه و اعرابی ک اونم فعلا ایران نیست .دکترای رجایی نگاه خوب هستن ولی خب رزیدنت هستن بیشتر واسه کسایی خوبه ک مشکل درمانی تصادف دادن مجبورن.ولی برای زیبایی یکم ریسکه من ده سال پیش فک کنم دوازده تومن بود خخخ خصوصی هم پولم کم بود هم خود دکترا منصرف کردن من لبخند لثه ای ام یعنی میخندم لثه هتم معلوم میشه اینم یه اختلال مال فک هست.تازه من ارتو لازم نداشتم.