2777
2789

۴ ماهه با دوست پسرم تو رابطه اییم از اول خودش خیلی دوسم داشت اومد جلو و گفت قصدش جدیه منم قبول کردم

ولی میگفت ۲ سال بعد میتونه بیاد خاستگاری ک دانشگاهش تموم شه 

بعد خانواده من فهمیدن اتفاقی و منم گفتم الان ک فهمیدن بیا جلو یه اشنایی چیزی داشته باشیم ب مامانت بگو بیاد با خانوادم صحبت کنه اجازه اشنایی بگیره چن ماه بعدشم خاستگاری گفت باشه

بعد سرد شدع بودو کمتر پیشم بود تهش ب بهونه الکی کات کرد منم بلاکش کرد

روز بعدش زنگ زد با گریه ک دلم برات تنگ‌شده من رفتم چون تو گفتی بیا خاستگاری منم شرایطشو نداشتم نمیتونم از پسش بربیام یه کاری کن درست شه رابطمون

گفتم راهش همینه ک بیاین واسه اشنایی چن ماه بعدشم خاستگاری گفت بزار برم فکرامو کنم با خانوادم صحبت کنم خبر بدم

الان پیام داد ک‌نمیشه نمیتونم خدانگهدارت 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا را شکر کن زودتر فهمیدی ونجات پیدا کردی عمرتا هدر ندادی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

آفرین بهت که خیلی قاطعانه بعد از اینکه با گریه بهت زنگ زد گفتی که راهش اومدن خواستگاریه. 

دمت گرم.

لطفا از این به بعد هم باج نده. ایشون طبق متنتون راه برگشتش اینکه با شما باشه بدون هیچ تعهدی. بدون خواستگاری.

لطفا الآنم که گفته نمی تونم بهت متعهد باشم، اصلا در دامش نیفت. مبادا که غرورتو زیر پا بذاری و درخواست دیگشو قبول کنی. هر وقت با خانواده اومد قدمش رو چشم.

ببینید دختر خانم، پسر باید جنم داشته باشه، باید بتونه پای شما وایسه، تحت هر شرایطی.

این دیگه چه مدلی که خیلی راحت فرار کرد؟ آیا ارزش اشکهاتون رو داره؟ من فکر نمی کنم

آفرین بهت که خیلی قاطعانه بعد از اینکه با گریه بهت زنگ زد گفتی که راهش اومدن خواستگاریه.  دمت ...

اره فرار کرد تا خواستم جدی شه ترسید گفت خیلی زوده 

نه به اشکش واسه موندنم نه به فرار کردنش به این راحتی

دلمو شکست