2777
2789

سلام دوستان ی سوال داشتم البته نظریه میشه گفت

با اجازه اسی

دوستان من شوهرم میگه برا عروسی مون میخاد ماشین سنگین گل بزنه(بدون گاری )

حالا من میخام ساپورت سفید بگیرم اخر مراسم بپوشم برا موقع سوار شدن (یکم بی ناموسی با اون دامن پات لخت باشع😅😅از اون بالا موقع سوار شدن)

حستون چیه هم ب ساپورت پای عروس؟؟؟ هم ب اینکه اینجور ماشینی بشه ماشین عروس؟؟؟

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیشه ماشین عروس رو عوض کنید ؟ 

نمیدونم خودش چون ماشین سنگین داره

خیلی دوس داره ماشین عروسی مون هم تو این خانواده باشه...میگه میخام خاص باشم😅😅😅

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
بپوش بنظر من که بد نیس 

ممنون

سلام دوستان ی سوال داشتم البته نظریه میشه گفت  با اجازه اسی دوستان من شوهرم میگه برا عروسی مو ...

سفید بپوشی بهتره تا رنگ پا 

چون اونطور خیلی بد دیده میشه کسی شاید باشه که ندونه ساپورت پوشیدی ...

چون رنگ پا خیلی مشخص نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ی خاطر ه هم بخام بگم این هستش که ی روز تو خوابگاه  با هم اتاقیم دعوامون شده بود بعد وسایل ما رو همش استفاده میکرد و صبحونه اماده میکرد با وسایلای ما اخرشم گفت هر کی از این در رد بشه کتری ابجوش میریزم روش . منم گفتم اولا اون کتری که باهاش چند روزه صبونه درست میکنی برا منه و همچنین فلاسک و بقیه ظرفا