2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک سه ساله

224 بازدید | 17 پست

خداروشکر  همه چیز داره خوب پیش میره  و روند صحبت کردنش خیلی خیلی سریع داره پیش میره و کلی لذت بخشه این قسمتش برای من و همسر خیلی شیرینه ک هی بلبل زبونی میکنه هنوز خیلی جا داره تا مثل هم سنهای خودش حرف بزنه اما ما راضی هستیم و خداروشکر 

برای خرداد نوبت گرقتم ک ببرم برای ویزیت متخصص اعصاب و روان ک اگه اجازه بده داروشو قط کنیم کم کم چون بنظر من و کاردرمانگرش دیگه لازم نداره 

الان فک میکنم ممکنه ک بچه من بی بی دیجیتال بوده و این دوتا مشکل چون شبیه هم هستن همپوشانی کرده بودن 

امیدوارم دکتر دارو رو قط کنه🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کلیپ دیدم میگفت ..که ۷۰ درصد بچه هایی که بیش فعالی دارن رو ..رژیم غذایی‌شان رو عوض کردن و شکر و پفک و اینجور چیزا رو حذف کردن و بعد ۵۰ درصد ایناشون درمان شدن ...دقیق نمیدونم ولی همچین چیزی بود ..شاید درست باشه😶

In love with darkness ♥🐞
چی شده که به بیش فعالی بچه یکساله شک کردی؟

شک نکردم یکدفعه ای نگرانش شدم خیلی جیغ جیغو هست هی گاز میگیره و موهامون رو می‌کشه چنگ میزنه البته موقع گاز گرفتن میخواد بوس کنه از پیشش در میره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
شک نکردم یکدفعه ای نگرانش شدم خیلی جیغ جیغو هست هی گاز میگیره و موهامون رو می‌کشه چنگ میزنه البته مو ...

اوخی خدا حفظش کنه‌‌ .. دیگه مادره و نگرانیاش

دختره یا پسر؟

پسر من ۱۴ ماهشه مهربونه ولی شیطونه .. یکسره در حال اینور اونور رفتنه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
اوخی خدا حفظش کنه‌‌ .. دیگه مادره و نگرانیاش دختره یا پسر؟ پسر من ۱۴ ماهشه مهربونه ولی شیطونه .. ی ...

پسره ،خدا بچه شمارو هم حفظ کنه براتون

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

استارتر دخترم 4.5 سالشه و خیلی لجبازی میکنه، با بدنیا اومدن پسرم هم بدتر شده در حدی که دستشویی شو نگه میداره و یا غذا نمیخوره، بنظرت ببرم پیش روانشناس یا دکتر مغز و اعصاب؟؟؟