2777
2789
عنوان

هر چند ساعت باید به نینیم شیر بدم؟

176830 بازدید | 53 پست
سلام-دخترم 2 ماه و 8 روزشه سر دوماه که بردمش بهداشت گفت کم وزن گرفته و اومده زیر نمودار تقصیر یه دکتر احمق که وقتی 5 روزش بود بردمش گفت وقتی میخوابه برای شیر دادن بیدارش نکن اگه 4/5 ساعتم خوابید بیدارش نکن منم شب تا صبح که میخوابید بهش شیر نمیدادم بچمو گشنگی میدادم میدادم(دلم میخواد خودمو بزنم)گفت 15 روز دیگه بیارش چکار کنم خوب وزن بگیره و چندساعتی بهش شیر بدم؟
هر دوساعت یک بار
به مدت 15 دقیقه تواین 15 دقیقه سه بار باید اروغ بچه رو بگیری یعنی 3 تا 5 دقیقه
از کانال هنری ما تو تل گر ام دیدن کنید آموزش رایگان انواع هنر با بیش از ۱۰۰ هزار عضو فعال @khezlinamadi
عزیزم هر وقت بچه ات شیر خواست بهش بده اگه دیدی بیشتر از 2 ساعت شده که شیر نخورده خودت به اجبار بهش شیر بده حتی موقعه ای که خوابه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازنین جون به نظر من نباید میان شیر دادن بچه رو از شیر جدا کنیم برای باد گلو زدن بلکه بزاریم خود بچه تا هر چقدر که دوستداره بخوره اگه باد گلو داشت خودش به حالت اه اه گفتن با گریه میفهمونه که باد گلو داره اونوقت بادگلورومیگیریم واگه دوباره میل به شیر خوردن داشت ادامه میدیم
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
ببین ماشالله ماهان من تو 2تا 4 ماهگیش همیشه تا 15 دقیقه شیر میخورد ولی الان که تو 7 ماهگی هر 1 ساعت تقاضای شیر میکنه و مدتشم اصلا معلوم نیست بعضی اوقات 5 دقیقه بعضی اوقات تا 15 دقیقه هم میکشه خود بچه سیر بشه ول میکنه زمان مهم نیست فقط زیر 5 دقیقه نباشه
هر وقت دیدی بچه احتیاج داره بهش بده حتما نباید سر ساعت باشه ......بعد اروغ بچه رو بگیر ولی منتظر اروغ زدنش نباش چون وقتی اروغ میزنه که هوا رفته باشه و اینکه هوا از پاین هم بیرون میاد پس اگه دیدی مدتی منتظر اروغشیو نزد نگران نباش اینو دکتر به م گفت
منم دخملمو شبا واسه شیر بیدار نمیکردم 4 .5 ساعتم میخوابید ولی وزن گیریش خوب بود
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
اخه برادر زاده من مشکل نفخ شکم داشت دیر اروغ میزد الان زنداداشم میگه با این روش خیلی بهتر شیر میخوره شکمشم دیگه نفخ نداره
از کانال هنری ما تو تل گر ام دیدن کنید آموزش رایگان انواع هنر با بیش از ۱۰۰ هزار عضو فعال @khezlinamadi
نه عزیزم حتما بیدار کن چون گفته میشه اگه بچه دو ساعت مدام بخوابه چون درجه بدنش میره بالا خدایی نکرده خدایی نکرده دچار تشنج میشه و ممکنه که اتفاق بدی بیفته حتما بیدارش کن نه فقط به خاطر این بلکه بچه باید حداقل 2 ساعت یه بار بخوره