2777
2789
عنوان

شوهر خالم به خالم شک داره

218 بازدید | 6 پست

خالم سه تا بچه داره که هر سه تاشون از خونه پدر مادر فرارین میگن پدر مادرامون خیلی باهم دعوا میکنن ما دیگه تحمل نداریم غیر از اون شوهر خالم هر دفعه با بچه هاش دعواش میشه بچه هارو پرت می‌کنه از خونه بیرون الان دوتاشون خونه پدر بزرگم زندگی می‌کنه یکیشون هم نگهبانی میده داخل باغ مردم شوهر خالم خیلی آدم عصبیه خیلی هم حساسه انقدر همه چی رو بزرگ میکنه اعصاب همه رو بهم می ریزه چند وقت پیش خالم زن همین شوهر خالم که آدم حساسیه رفته به یکی دیگه از شوهر خاله هام پیام داده که ترو خدا بیاین با این شوهرم حرف بزنید بچه هارو فراری داده از خونه شوهر خالم این پیام رو دیده الان شک کرده که چرا رفتی به مردم نامحرم پیام دادی جالب اینجاست رفته به همه گفته به زنم شک دارم 😑😑به بابای منم گفته حتی واقعا گیر کردیم بین مشکلشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین جدا بشن این ادم بی ناموسه

نمی‌دونم چرا جدا نشده چند ساله اینجوریه هم به خاطر آبرو هم به خاطر بچه هاش هم اینکه حال شوهرش وخیمه الان بردنش روانپزشک قرص هاشو نمیخوره می‌ترسه قرص بخوره 😑

مشکل روانی داره غیرقابل درست شدنع من یه خانواده ای ازنزدیکان میشناسم دقیقااینجورین خودشون به این نتی ...

شوهرش خیلی بهش وابستس دیشب خونه پدر بزرگم بودیم زنونه مردونه جدا بود هی میومد سری میزد می رفت یعنی فکر کنم پنج بار اومد یا اگه نمیومد زنگ میزد 😑 اونا تو اتاق پذیرایی بودن ما تو هال نشسته بودیم