2777
2789
اوووه 

زنه خودش هرزه اس یعنی کسی نبوده تو فامیل بهش پیشنهاد دوستی نداده باشه الان که با اینو اون رفیقه بیچاره شوهرش 

نمیدونم چرا شوهر هرزه من رفته باهاش البته قبلا به شوهرم پیشنهاد میده ولی این قبول نمیکنه  

الان خودش رفته سمتش

انقد مشاوره رفتم و سفت و سخت گرفتم و مطمئنش کردم که اگه باز تکرار کنه حتما طلاق میگیرم که بالاخره در ...

ای بابا😔تهرانین؟ مشاوره خوب جایی سراغ داریت

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم اگه ادامه بدن رسواش میکنم فامیلمون هست

چه زن وقیحی شوهر داره?

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
چه زن وقیحی شوهر داره?

شما تعبیر خاب بلدی؟ 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
شما تعبیر خاب بلدی؟ 

بله ولی دیگه امضامو پاک کردم از بس ناقص تعریف میکنن و مدام باید سوال بپرسم 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
بله بچه هم داره

این حق شوهرشه که بدونه زنش داره چه غلطی میکنه نون سفره یکی دیگه رو میخوره بعد برا یکی دیگه غش و ضعف میره ? بهش رحم نکن اول هشدار بعد عمل 

ای بابا😔تهرانین؟ مشاوره خوب جایی سراغ داریت

اره تهرانم

مشاوره زیاد رفتم یه مشاور آنلاین بار اخر رفتم‌ تصویریه دکتر شکیت.خیلی خوب بود صحبتاش خیلی رو‌ شوهرم تاثیر گذاشت ولی حیف خیلی گرونه فکر کنم الان ساعتی شیشصد میگیره حداقل تو یه ماه باید دو‌ساعتو بره ادم جواب بگیره با یه جلسه فایده نداره.اگه خواستی بزن اینستا dr_shakib

اسم‌کوچیکش محمدرضاس.مشاور بد بدتر زندگیو داغون میکنه

بله ولی دیگه امضامو پاک کردم از بس ناقص تعریف میکنن و مدام باید سوال بپرسم 

عزیزم من خابمو کامل تعریف میکنم میشه تعبیرشو بگی، چن وقت پیش خواب یه شهید همشریمو دیدم، که قبلا اصلا ندیدم عکسشو، بهش حتی فکر هم نکردم، یه سوال پرسیدم ازش تو خوابم، اول نمیخاست حواب بده بعدش یه چیزایی گفت، گفتم پسرم چی میشه گفت اون طور که فک میکنی نمیشه بعدش گفت درهای رحمت الهی به روت بسته شده