2777
2789
عنوان

گوشت گوسفند یا بز ماده

713 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان میخوام گوشت بگیرم میخوام ببینم ایاکشتن ماده اشکال نداره؟ گوشتش ک طعم بدی نداره. اگر تجربه دارین لطفا جواب بدید

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه ممکنه حامله باشه میگن خوب نیست 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب معمولا ماده رو نمیکشن.

اینایی ک رستورانا دارن مطمینین نره!؟

قصابی ها هم به همین صورت!

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
آخرش که چی؟  وایمیسن ماده ها پیر شن بمیرن بعد دفنشون می کنن؟؟😐

اره واقعا میخوام بدونم گوشتش چطوره

بچه ها چرا ماده رو نمیکشن؟خب گوشت گوسفند نر فکر کنم سفته نه؟

نه اتفاقا نر لذیذتره فقط گوشت کلا نباید پیر باشه چه بز یا گوسفند 

اونی که سفت میشه نمی پزه سنش بالا بوده پیر بوده دام

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بز بدرد نمیخوره ...بره خوبه

ارع عزیزم ولی بز  چربی کمتری داره و بوی بد هم کمتر داره. ولی در کل در مورد ماده بودن سوالم هست 

گوشت بره گرمه گوشت کهره سرد نه مشکلی نیست

ماده خوردین و یا گرفتین تا حالا؟ طعمش چطوره

ارع عزیزم ولی بز  چربی کمتری داره و بوی بد هم کمتر داره. ولی در کل در مورد ماده بودن سوالم هست& ...

بز که شیرش هم بو میده یعنی گوشتش بو نمیده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی