2777
2789

دوستم کمک خاسته میگه شوهرم سر هرچیزی عصبی میشه فش خاتواده میده بعضی  وقتا حتی کتک هم میزنه بنظرتون چیکاکنه ؟؟ من میگم طلاق بگیر میگه بخاطربچه نمیتونم اینم بگم‌شوهرش همیشه بد نیس چی بگم بهش میشه راهنمایید کنید اونایی ک باتجربن ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد مشترک بانوان ایرانی💔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

همشون عین همن فقط زبون دارن واگرنه هیچ شباهت مردی تو وجودشون نیست ک بگن زن بچه داریم ناراحت میشن نمیشن 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بهش بگوهمه مردا همینن حداقل بیشترشون که همینن

اگه فک میکنه طلاق بگیره بهتر میشه خب بگیره اگه نه تنها نصیحتی براش داذم اینه وقتی دید داره شروع میکنه چرت گفتن بره تو اتاق درو ببنده نمیشنوه اعصابش خورد نمیشه هر چی دهن ب دهن بزاری اینجور موقع ها بدتر میشه دعوا...واینکه وقتایی خوبه باهاش با زبون خوش بگه بچه ها عصبی شدن تو دعوا ها ناراحت شدن ایندشون خراب میشه از اینجورچیزا فکرمرده رو مشغول بچه ها کنه

این تا زندست درست نمیشه ،باید یا بسازه بسوزه،یا طلاق این راه و روششه تموم ،راه حل دیگه ای نداره ،رفتن پیش مشاورو ،نمیدونم چیزای دیگه الکیه ،ایشون چون پدرو مادرش اینجوری بودن باهم ،متاسفانه راه پدرو مادرشو میره تموم

بگو حالا که بخاطر بچه هات میخوای بمونی دهن ب دهنش نذار ، کلا وقتی میخواد پاچه بگیره دوستت بی تفاوت رد شده و محل نده. انقد ندید بگیرش تا آدم بشه. کلا این مدل آدما نباید یک ب دو کرد

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

هرمردی یه قلقی داره بگواون قلقوپیداکنه وقتی هم ک ناراحته واحتمال درگیری هس دوستت سکوت کنه بعدکه اوضاع آروم شددرمورداون موضوع حرف بزنن خودم اینکارومیکنم همه ازاثرات تربیت ننه هاشونه 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بهش بگوهمه مردا همینن حداقل بیشترشون که همینن اگه فک میکنه طلاق بگیره بهتر میشه خب بگیره اگه نه تنه ...

دوستم هچوق تو بحث دعوا جوابشونمیده پدرمادرش فش میده اینم سکوت میکنه چون جواب بده کتکش میزنه خیلی دلم براش میسوزه خیلی دوس داشتم کمکش کنم 

بهش بگوهمه مردا همینن حداقل بیشترشون که همینن اگه فک میکنه طلاق بگیره بهتر میشه خب بگیره اگه نه تنه ...

من میرم تو اتاق میاد تو اتاق ادامه میده یا میرم حمام میاد در و باز می‌کنه و که من بشنوم 

هرمردی یه قلقی داره بگواون قلقوپیداکنه وقتی هم ک ناراحته واحتمال درگیری هس دوستت سکوت کنه بعدکه اوضا ...

اتقافا همیشه سکوت میکنه چون حرفی بزنه کتک میزنه فقط گریه میکنه دوستم خیلی ساکتو بی زبونه 

مردا تنها چیزی که بهش فکر نمی کنن زنو بچه است ،چون اگه بهشون فکر میکردن اینجوری رفتار نمیکردن ،تموم فقط فکر خودشونن ،کسی که از ریشه مشکل داشته باشه درست بشو نیست ،زور الکی نزنید خودتون خسته میشید ،روح وروانتون داغون ،اینارو باید ولشون کنید ،بیخیالشون بشید ،برید پی زندگی خودتون ،اخه مریض روانی درست بشو نیست

دوستم هچوق تو بحث دعوا جوابشونمیده پدرمادرش فش میده اینم سکوت میکنه چون جواب بده کتکش میزنه خیلی دلم ...

وقتی میخواد شروع کنه میفهمه جو داره میریزه بهم ذکر بگه ۱۴بار یاجوادالئمه چند بار هی تکرار کنه ایشالله که دهنش بسته میشه

من خودمم همینجوریم اکه دهن به دهنش بزارم دست بلند میکنه اما دخترم گریه میشه میترسه جیغ میزنه خودشم بخاطر دخترش تموم میکنه بیشتر وقتا