2777
2789
عنوان

صد روز گذشت

3280 بازدید | 31 پست

سخت است صد سپیده دم چشم بگشایی و جایی خالی خبر از رفتن بدهد،سخت است هر روز نا آگاه صدایت کنم و اما صدای تو طنینی در خانه نیندازد،سخت است نبودن و ندیدنت و در هنوز باورم نیست که در این بهاردل انگیز.،غروب غم انگیز صدمین روز رفتنت  را باید به  زیارت مزار مطهرت بروم و با زبان اشک از اندوه روزهای فراق سخن گوییم  و با یاد خاطرات مرهمی بر زخم های کهنه دلم بنهم و سنگ سرد را به جای تن گرمت در آغوش بگیرم. 

پسرم امروز صد روز است که ندیدمت، صد روزی که برایم صد قرن گذشت دلتنگتم مامانی🖤🖤

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خدا بهت صبر بده عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

روحش شاد....الهی همین الان تو بغل خدا در آرامش باشه🙏

از خدا میخام بهتون آرامش و صبر عطا کنه...الهی آمین🙏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی خداااا، کاااش این غم از دست دادن نبود... تو 100 روزه تو غم بچتی... منم دقیقا 8 ساله تو غم مامانم... مامانم جوون رفت، فقط 44 سالش بود  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
الهی عزیزدلم روحش شاد چندسالشون بود

ممنونم گلم۷سال

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خدا صبرت بده 😢 

هی 

لعنت ب مریضی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
هییی خداااا، کاااش این غم از دست دادن نبود... تو 100 روزه تو غم بچتی... منم دقیقا 8 ساله تو غم مامان ...

خدارحمتشون کنه داغ عزیز واقعاسخته

اخی قلبم خدابهت صبربده اسمش چی بود

امیر