2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف مسکنه..اثر داره؟ 

آره عزیزم الان فعلا نوافن یا دوتا استامینوفن بخور تا فردا بری بخری 

منم زایمان ک کردم گردنم قفل شد فقط سرم پایین بود نمیتونستم بیارم بالا شیاف زدم خوب شد 

زنده باد علم 🙏🙏🌺🌺

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

شیاف مسکنه..اثر داره؟ 

منم سه ماه ناگهانی دچار درد شدم ب حدی که زد ب کتفم...فکردم ارتروزه...دیفلوفناک و کرم....شب و روز نداشتم از درد امید نداشتم مثل قبل بشم.... اعصابم  رو ارومتر کردم..ی مدت استفاده از گوشی و هرچی که باعث میشد گردنم رو خم کنم رو گذاشتم کنار حتی فرم خوابیدنم رو عوض کردم خدارو شکر الان مشکلم حل شد اما فشار عصبی باعث میشه برگرده 😢البته مثل قبل نشدم هنوز شکر خدا

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
منم سه ماه ناگهانی دچار درد شدم ب حدی که زد ب کتفم...فکردم ارتروزه...دیفلوفناک و کرم....شب و روز ندا ...

منم از چند سال پیش درگیر شدم ..دو سه ماه همین بودم..عصبی بود..هر چند وقت یبار برمیگرده..البته واسه کار هم هست از من..

اره ممنون...الان ندارم..فردا میرم

نگران چیزیم نباش هیچی نیست ( البته اگه یهویی گرفته و از قبل مشکلی نداشتی )، منم یه مواقعی گردنم یهو قفل میشه ( عصبیه ) و به بیستو چهارساعت میکشه و اصلا نمیتونم تکون بخورم چپ و راستش یا بالا پایینش کنم سرمو. اوایل نگران گردنم بودم میگفتم شاید بلایی سرش اومده، مشخص شد هیچیش نیست و اسپاسمه. ولی واقعا اشک آدمو درمیاره. یبار از شیش صبح که بیدار شدمو گرفته بود تا شیش بعدازظهرش فقط یه جا تو اتاقم رو زمین نشسته بودم تو یه حالت مونده بودم کل دوازده ساعت رو اصلا تکون نمیخوردم که جیغم درنیاد، خیلی موقعیت بد و مسخره ای بود   حتی نمیتونستم پاشم منو یکی ببره امپول بزنم. فقط هی حوله داغ با احتیاط میذاشتم که همچنان جیغم درنیاد و قرص میخوردمو لامصب ول هم نمیکرد

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

ایشالا خوب بشی . خبر بده ک حالت بهتر شده 😥😥 

قربونت عزیزم..مرسی از راهنماییت..فکرم به مسکن نمیرفت..فکر میکردم برا اینجور دردا اثر نمیکنه..الان برم بزنم .بلکه بتونم بخوابم یکم..بازم ممنونم ازت

منم از چند سال پیش درگیر شدم ..دو سه ماه همین بودم..عصبی بود..هر چند وقت یبار برمیگرده..البته واسه ک ...

نمیشه روش کارت رو تغییر بدی؟اگ شدنی هست انجام بده..واقعا سلامتی روحی و جسمی نعمته...ان شاالله زودتر خوب بشی کشیدم بد دردیه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
نگران چیزیم نباش هیچی نیست ( البته اگه یهویی گرفته و از قبل مشکلی نداشتی )، منم یه مواقعی گردنم یهو ...

عزیززم  اره منم الان عین رباط نشستم...اره عزیزم عصبیه، چند سال قبل هم شده بود، ولی اینبار میزنه به انگشتام، گمونم ارتروزه.. مرسی گلم