2777
2789
عنوان

بنظرتون مردا تو دورهمی دوستاشون باهمدیگه چیکارا میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست
ما مردا یاد قدیم میکنیم خاطره تعریف میکنیم حرف بعدی نمی‌زنیم فکرتو درگیر نکن پی اش که عالیه

شما آقایین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ندیدیم تا ها ما دوره هم جمع از شما خانومها فرار کنیم چرا چن ساعت آرامش خراب کنیم 

نمدونم اخه یه چنباری دیدم حرفای بدی میزدن دلم بد شده ☹️

نمیدونستم انقد هیولاییم ما خانوما شماها فرار میکنین 😐😂

بله من یه پدرم دیگه از آقا بودنم گذشته

میشه یه کمکی کنین پدر محترم؟

من چرا هی فکرم میره جاهای خیلی بد مثل مثلا دختر آوردن و... تو جمع هاشون؟

با اینکه همسرم میدونم چشم پاکه و اهل خیانت نیست. ولی فقط اینا میاد تو ذهنم 😢😭

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
آهان.. چشم. منتظر بودم چیزای وحشتناکی بشنوم. 

تاحالا ندیدی همسرت با دوستاش چجوری صحبت میکنه؟

ازش بپرس ببین چی میگه

ولی هیچ جمعی افتضاح تر از جمع چنتا خانوم نیس همش غیبت و بدگویی😐😐

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
نمدونم اخه یه چنباری دیدم حرفای بدی میزدن دلم بد شده ☹️ نمیدونستم انقد هیولاییم ما خانوما شماها فرا ...

ببخشید منظور از فرار مسیولیت خانواده بود کلان چند برای خودمون باشیم بدون دقیقه و جذب انرژی برای ادامه زندگی