2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار بیاین کمک

119 بازدید | 12 پست

امروز پسرم روی مبلام که رنگشون کرم هست ماژیک غیر وایت برد مشکی کشیده.از ظهر تا حالا هر چی بگی استفاده کردم(الکل،صابون،خمیر دندون،شامپو فرش،سفید کننده)اما نمیره که نمیره.حالم گرفته شده واقعا

به نظرتون مبل شو هایی که میان تو منزل مبل رو میشورن بیارم تمیز میشه؟):

پد لاک پاک کن بزن میره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اوّل محلول آب و ريكا و وايتكس ميزدى ميرفت

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نمیخواد چند منظوره بریزروش تمیزش کن ببین میره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه بار مجرد که بودم جوهر ریخت روی فرش کرمی. یادمه با ماست کامل از بین رفت. ماست ریختم روش با قاشق جمعش کردم. نمیدونم ماژیک هم میره یا نه.

میخوای امتحان کن...

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
حتما امتحان می کنم

وقتی دیدین واکنشتون چی بود؟

چون من خیلی رو تمیزی حساسم وقتی دخترم جایی رو کثیف میکنه عصبی میشم و دعواش میکنم ولی بعدش پشیمون میشم😔

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
وقتی دیدین واکنشتون چی بود؟ چون من خیلی رو تمیزی حساسم وقتی دخترم جایی رو کثیف میکنه عصبی میشم و دع ...

چون بچم زیر دوساله وقتی خرابکاری میکنه دعواش نمی کنم و  حتی سریع بغلش می کنم که احساس گناه نکنه و اما امروز واقعا حالم گرفته شد و داد کشیدم چون مبلما داغووون شدن

چون بچم زیر دوساله وقتی خرابکاری میکنه دعواش نمی کنم و  حتی سریع بغلش می کنم که احساس گناه نکنه ...

خدا حفظش کنه.❤

دختر من 5 سالشه.

وقتی کوچیک بود اصلا دعواش نمیکردم ولی الان انگار توقع دارم کمی حواسشو جمع کنه که متاسفانه خیلی سربه هواست. امکان نداره چیزی بخوره و نریزه حتی آب. خیلی عصبی میشم.

نمیدونم شاید توقع من زیادیه.

برای عید خونه تکونی کامل کردم ولی الان دوباره شده مثل قبل😕

نمیدونم چیکارش کنم ...

خدا حفظش کنه.❤ دختر من 5 سالشه. وقتی کوچیک بود اصلا دعواش نمیکردم ولی الان انگار توقع دارم کمی حوا ...

ممنون عزیزم همچنین گل دختر شمارو هم خدا حفظ کنه

ناراحتیت طبیعیه عزیزم اما سعی کن زیاد خودتو اذیت نکنی چون هیچی ارزش خراب شدن روح و روان آدم رو نداره.وسیله ی خراب شده یا کثیف شده درست میشه اما اگر روح و به دنبال اون جسم بیمار شد دیگه باید براش کلی هزینه و آرامش زندگی رو داد.چون ۵سالشه و الان درکش خوبه سعی کنید با قصه و داستان یا صحبت کردن آروم توجیهش کنید که بیشتر رعایت کنه