2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یه دخترپسر رو میشناسم دوست بودن سنشون هم کم نبود ازدواج کردن

پسره میمرد برای دختره

مادر پسره نذاشت زندگی کنن.وقتی که خواستن اجاره خونه رو تمدید کنن گفت طلاق

حدا شدن

قبل ازدواج عاشق بودم همه چی رو هم در نظر گرفتم. خانوادمم اوکی بودن. ولی بدشانس بودم. پشیمونم! ن ک بگ ...

نمیدونم از نظر من تو خوش شانس ترین ادمی که بهش رسیدی این تاپیک رو برای این زدم که ببینم برم بهش بگم یا نه. به شدت عاشقشم و اصلا نمیفهمم روزا دارن چطور میگذرن

اره من یه دخترپسر رو میشناسم دوست بودن سنشون هم کم نبود ازدواج کردن پسره میمرد برای دختره مادر پسر ...

چقدر بدم میاد چطور اینقدر راحت زندگی افراد رو تباه میکنن به خدا

چقدر بدم میاد چطور اینقدر راحت زندگی افراد رو تباه میکنن به خدا

تازه به دختره گفت یه زن میگیرم ازتوبهتر

خاک برسر اول نتونست جلوپسره بچه ننشو بگیره

بعد ازدواج یادش افتاد مادرشوهربازی دربیارا

تازه به دختره گفت یه زن میگیرم ازتوبهتر خاک برسر اول نتونست جلوپسره بچه ننشو بگیره بعد ازدواج یادش ...

خیلی اینا دیوونن پسر یا حتی دختری که بیش از حد وابسته باشه واقعا زندگیو جهنم میکنه. فقط نمیدونم جواب خدارو چطور میدن